What I've done.
|
03 May 2011, 20:02
|||
|
|||
"Ce mai e acum!?" isi zise Eveline in timp ce cerceta cu privirea intunericul in timp ce Tamara arunca blesteme in toate partile,sperand ca avea sa il nimereasca pe vinovat.O lasa pe fata sa isi faca damblaua desi presimtea ca era in zadar sa arunce blesteme.Era ceva ciudat aici.Ziua fusese extrem de calduroasa si noaptea de pana acum la fel.Dar dintr-o data noaptea devenise foarte friguroasa,cerul devenise plin de nori si Eveline avea senzatia ca ceata venea din plin in ajutor acestui peisaj de filme horror.Brusc,o apuca pe Tamara de mana.
-Ce faci? intreba aceasta privind-o pe Eveline de parca ar fi vazut-o pentru prima oara,cu adevarat. -Nu cred ca in padurea asta mai sunt alti .. oameni mormai Eveline.Tamara ridica din sprancene. -Atunce cine .. incepu ea.Eveline ii facu semn sa taca soptind "Lumos Maxima" si luminand aproape toata padurea.Se duse inspre locul de unde se auzeau zgomotele si ofta amuzata si exasperata. -Deci? intreba Tamara usor -Alt .. iepure zise Eveline oftand.Tamara izbugni in ras. -Cred ca am prins un obicei zise aceasta facand-o si pe Eveline sa rada. -Dar totusi .. cred ca in padure mai este ceva ii zise Eveline,acum serioasa. -Ce vrei sa zici? intreba Tamara,acum serioasa si ea. -Priveste in jur.Acest peisaj se potriveste .. incepu Eveline -Dementori sopti Tamara privind-o cu ochii mari pe Eveline,care o aproba prin o scurta miscare din cap. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|