O vizita cu peripetii!
|
03 May 2011, 21:56
(This post was last modified: 03 May 2011, 21:57 by Daniel Cruplud.)
|||
|
|||
Daniel il privi atent,dar ezita sa raspunda.Nu ii dadea prea multa importanta vorbelor Viperinului.Cauta cu privirea personajul cu care vorbea inainte de a fi intrerupt de aparitia Devoratorilor.Acel personaj era inca acolo.
Antonie,il vazu in sfarsit pe cel din urma personaj aflat pe strada.Isi ridica bagheta,dar Daniel ii facu' semn sa o puna la loc.Antonie avu insa o privire sugestiva si reactiona la vederea fetii acelei siluete. - Te cunosc..esti.. - Henry,baiete,Henry Richardson,ii intrerupse strainul pe Antonie.Chiar eu.Marele Henry.Cel care a evadat din Azkaban.Ai onoarea de a sta in fata mea,si totusi observ o oarecare indiferenta pe fata ta.Ori nu stii cu cine ai de a face ori ai trait prea mult.Cam asta deduc din comportamentul tau. Antonie paru un pic speriat la auzul vorbelor,lui Henry. - Idiotule,striga Daniel.Esti un idiot!Cum ai putut sa nu ma anunti?!Stiai ca vei fi tinta sigura!Dar,de fapt,ce-mi mai pasa?! Daniel,intoarse spatele,dori sa plece,dar Henry il prinse de mana si il opri. - Am..informatia..,rosti Henry care dadu semne ca nu doreste sa vorbeasca de fata cu Antonie. Daniel paru' incantat la auzul vestii si il asculta cu atentie. - Stiu,unde se afla.. el.. stiu unde este acum. Daniel paru' socat. - Cum? Nu este in Azkaban?! A evadat si el? - Oh,ba da.Este chiar acolo.Celula 8674.Il vei gasi chiar acolo.Dar cred ca realizezi ca nu ma pot compromite.Nu pot veni cu tine,nu te pot insoti.Dar,stii unde ma gasesti. - Da,poti pleca.Probabil ca te voi mai cauta,ii spuse Daniel, dar deocamdata trebuie sa ma ocup de el. Henry se departa in noapte,fara a mai scoate vre'un sunet,iar in cateva zeci de secunde disparu' de tot. Antonie,paru' ca nu intelege foarte bine ce se petrece.De altfel,nici nu avea cum. - Da,Antonie,stiu ce intrebari iti pui.Dar toate la timpul lor.Acum,insa,trebuie sa vizitam celula 8674! Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O vizita cu peripetii! - by Daniel Cruplud - 03 May 2011, 20:30
RE: O vizita cu peripetii! - by Antoine R. Malfoy - 03 May 2011, 21:33
RE: O vizita cu peripetii! - by Daniel Cruplud - 03 May 2011, 21:56
RE: O vizita cu peripetii! - by Antoine R. Malfoy - 04 May 2011, 10:00
RE: O vizita cu peripetii! - by Daniel Cruplud - 04 May 2011, 10:13
RE: O vizita cu peripetii! - by Antoine R. Malfoy - 05 May 2011, 10:33
RE: O vizita cu peripetii! - by Daniel Cruplud - 06 May 2011, 08:21