In the forest
|
04 May 2011, 14:02
|||
|
|||
Eliza se plimba pe la marginea lacului , trecand pe langa doua fete din anul I la Cercetasi . Fara sa le bage in seama , trecuse pe langa ele , total dezinteresata de discutia lor aprinsa . Dar cateva fraze , nedeslusite , ajungeau la urechea fetei . Si fara sa vrea , ascultase conversatia :
-Ti-am spus deja , nu se stie cum a disparut . Pur si simplu nu a mai fost gasita la scoala ! -Da , asta am inteles ! Dar poate ca se afla in Padurea Interzisa , sau na , la Hogsmeade ! Nu inteleg ce e cu atata tambalau ! -Este mai ! Pentru ca persoana care a rapit-o pe fat... -De unde stim ca a fost rapita ? Poate ca a plecat pur si simpl.. -Asculta ceea ce spun ! Persoana care a rapit-o , a lasat un mesaj pe noptiera ei . Nu stiu bine ce zicea dar era ceva in genul : ,,Fata este cu mine ! Anuntat-i parintii sa o rascumpere , daca nu , n-o vor mai vedea niciodata , veniti in Padurea lui Dean ..'' si parca mai era si un pret in jur de... Eliza plecase de acolo , analizand discutia fetelor . Wow .. Nu credeam ca la Hogwarts ar putea si astfel de rapiri . Si tocmai dusa in Padurea lui Dean ! Grozav , asta inseamna ca voi face o mica excursie pana acolo . Ce bine .. mai scap de locul asta . isi spuse ea , indreptandu-se spre poarta centrala . Se intampla un lucru destul de ciudat , poarta avea o mica deschizatura , loc pe unde putea intra o persoana . Poate ca este un Incuiat ! Se gandi la Padurea pe care o vizitase cu doi ani in urma , tot cu scopul unei expeditii , de una singura . Poate ca si acum va fi la fel . Cu acest gand , aparuse la marginea unei paduri ce era mai rara fata de Padurea Interzisa . N-am putut sa suport acest lucru ! Am senzatia ca oricine ma poate vedea de la spate si chiar omorata daca e o persoana care nu vrea ca cineva sa se plimbe pe aici ! Foarte sigura pe ea , inainte drept inainte , privind peisajul incantator .. copaci peste tot . Numai ca , a zarit o persoana . Se mai afla cineva acolo . De fapt , erau doua persoane daca se uita mai atent . Pe una o recunostea , era cu spatele la dansa , dar cealalta , parca era de pe alta lume . Fata isi amintise numele baiatului , si fara sa mai stea pe ganduri , il strigase . Acesta isi intorsese capul , Deci el este ! Fericita alergase dupa el , dar persoana care se afla in plus , disparuse . Ajunsa langa Daniel , rasuflase usurata . -Hey ! Ce faci pe aici ? Te plimbi ? Si cine era personajul acela ? zise ea dintr-o rasuflare . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
In the forest - by Daniel Cruplud - 03 May 2011, 20:57
RE: In the forest - by Eliza G. Blest - 04 May 2011, 14:02
RE: In the forest - by Daniel Cruplud - 04 May 2011, 16:39
RE: In the forest - by Eliza G. Blest - 04 May 2011, 19:29
RE: In the forest - by Daniel Cruplud - 05 May 2011, 09:06
|
Possibly Related Threads… | |||||