In the forest
04 May 2011, 16:39
Daniel o privea atent pe Eliza.Chipul lui nu schita nici'un gest.
- Cine sa fie?Unde?,intreba,Daniel,mirat.
Eliza se uita uimita la el.Nu intelegea cum de Daniel nu stia despre ce e vorba,cand,cu doar cateva secunde inainte.Daniel insa era impartiabil.Chipul sau nu parea sa arate ca tocmai vazu'se pe cineva inainte.Dar oare de ce?Eliza nu putea intelege.
Daniel statea in continuare linistit,si nu isi facea nici'un fel de grija.Poate ca nici nu credea ca a fost cineva in inaintea lui,cu cateva minute in urma,dar cert este ca din moment ce si Eliza il vazu'se pe acel personaj neinchipuit,era clar ca e real.Totusi,Daniel nu dorea sa discute despre asta,din motive necunoscute.
Baiatul Viperin se afla in Padurea lui Dean cu un scop,astfel incat nu avea prea mult timp de taclale.Iar,aparitia colegei lui,Eliza era clar o oportunitate pentru el,nu doar de a o cunoaste mai bine pe colega lui de la Viperini,cat si de a rezolva mai repede misterul.
- Pai,eu sunt aici pentru a o gasi pe Cercetasa disparuta,murmura Daniel.Banuiesc ca si tu te afli aici din acelasi motiv.Deci,daca nu te deranjeaza,o putem cauta impreuna.Totusi,daca vrei sa culegi singura laurii victoriei iti dau voie sa o iei in fata fara nici'un fel de suparare.
Eliza se uita un pic mirata la el.Era clar ca nu avea de gand sa plece singura in cautarea Cercetasei,nu pentru ca i-ar fi fost frica,ci pentru ca nu ar fi refuzat compania lui Daniel,mai ales ca baiatul era la randul sau Viperin.
- Bun,sa inteleg ca vi cu mine.Deci,ce se mai vorbeste prin Howgarts?Ai aflat ceva,sau nu stii mai multe ca mine?
Eliza paru' ca vrea sa spuna ceva dar fu' intrerupt de Daniel.
- Hei,cred,totusi,ca am putea castiga niste timp,daca mi-ai povesti despre ce ai mai aflat in drum,prin padure.
Eliza zambi.

Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
In the forest - by Daniel Cruplud - 03 May 2011, 20:57
RE: In the forest - by Eliza G. Blest - 04 May 2011, 14:02
RE: In the forest - by Daniel Cruplud - 04 May 2011, 16:39
RE: In the forest - by Eliza G. Blest - 04 May 2011, 19:29
RE: In the forest - by Daniel Cruplud - 05 May 2011, 09:06

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A forest full of secrets Adnana Hale 2 1,244 29 Aug 2011, 16:27
Last Post: Adnana Hale