In the forest
|
04 May 2011, 19:29
|||
|
|||
Fata nu intelegea in ce limba vorbea acel baiat . Il mai vazuse de cateva ori in camera de zi a Viperinilor , dar niciodata nu intrase in vorba cu el . Ascultase tot ce avea de spus Daniel , desi se parea ca stia acelasi lucruri ca si ea , dar cel mai mult o enervase o intrebare ce nu-si avea rostul ,, Totusi,daca vrei sa culegi singura laurii victoriei iti dau voie sa o iei in fata fara nici'un fel de suparare. '' Cand acea fraza iesise din gura baiatului ,Elizei ii venise pur si simplu sa-l stranga de gat , la ce nervoasa era , dar baiatul se prinsese imediat si a schimbat putin subiectul .
-Pai .. nu prea multe , cred . Stii , eu nu sunt atenta la toate amanuntele . Eu sunt cu capul in nori , poti sa dai si cu un ciocan in capul meu ca tot n-as simti , decat peste vreo jumatate de ora . S-a intamplat sa trec pe langa doua fete de la cercetasi ce vorbeau foarte aprins despre asta . In fine .. cand am vrut sa ies din scoala , am vazut ca poarta era gaurita intr-un loc , si pe acolo putea sa treaca o persoana . ii povestea ea , asezandu-se intr-o forma turceasca pe pamant . -Dar tu ? Ce ai aflat ? Cum ai ajuns aici ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
In the forest - by Daniel Cruplud - 03 May 2011, 20:57
RE: In the forest - by Eliza G. Blest - 04 May 2011, 14:02
RE: In the forest - by Daniel Cruplud - 04 May 2011, 16:39
RE: In the forest - by Eliza G. Blest - 04 May 2011, 19:29
RE: In the forest - by Daniel Cruplud - 05 May 2011, 09:06
|
Possibly Related Threads… | |||||