O simpla dorinta..
|
05 May 2011, 01:05
(This post was last modified: 05 May 2011, 01:06 by Georgia Harris.)
|||
|
|||
-"Vezi tu, Daniel...Ani intregi am pus 'iubitul' pe primul plan, m'am neglizat pe mine, apoi vazandu'ma in fata faptului implinit mi'am dat seama de un lucru: atunci cand incepi o poveste de iubire care sti ca va avea un sfarsit foarte curand, incepi doar pentru a termina. Eu caut libertatea sufleteasca asa cum se poate vedea si din porumbelul facut din tranfafiri albi din descrierea dorintei mele. Ma bucur vazand iubirea in jurul meu, dar cand imi amintesc tristetea unei despartiri furtunoase, incep sa ma multumesc cu faptul ca sunt fericita si implinita in situatia sentimentala in care ma aflu acum. Poate unii ma cred ciudata din acest punct de vedere, dar am argumente bune--cred eu--. 'Unele iubiri nu prind rasaritul;Altele traiesc doar o vara;Unele se pierd;Si le-nghite timpul;Dar una te topeste;Cand nu credeai s'apara.' asa cum spune o prietena de'a mea.spuse Georgya resemnata in timp ce Daniel ii arunca priviri uimite, nu se astepta la un astfel de raspuns.
-"Ce ti s'a intamplat? Cu orice explicatie m'a afunzi mai mult in nestiinta."replica baiatul. -"Era vacanta de vara dintre ani I-II. Am mers acasa abia asteptand reintalnirea cu un bun prieten in acelasi oras cu mine. Era elev la Drumstung.Era exact asa cum il visasem eu...sau nu.Degeaba exista un exterior ce iti atrage privirea, daca nu este completat de un interior la fel.Am fost impreuna si dupa un timp el a plecat, a promis ca se intoarce,ca imi scrie...Intr'adevar s'a intors dupa un an exact in aceasi zi exact la aceasi ora. Pana in acea clipa cel mai infocat vis al meu era sa fim din nou impreuna, dar de atunci ceva s'a intamplat...preferam sa il stiu departe de mine cunoscandu'i intre timp si caracterul si sentimentalismul de care dadea dovada nu era nici de masura unui fir de praf. Daca nu te poti gandi decat la tine, nu lasa impresia oamenilor care te iubesc ca te gandesti si tu la ei, un sfat bun cred eu, Daniel. Am trecut peste! Cu greu, dar am trecut! Si acum sunt asa fericita ca falul tristetii mi'a eliberat fata si pot vedea frumusetea lumii care ma inconjoara. Acum sunt implinita si imi doresc sa raman la fel de fericita si cu un iubit, dar nu prea reusesc.Oricum asta'i viata!" ii raspunse Cercetasa cu o urma dee tristete in glas, dar tot mai mult se simtea resemnata. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O simpla dorinta.. - by Daniel Cruplud - 01 May 2011, 21:07
RE: O simpla dorinta.. - by Georgia Harris - 01 May 2011, 21:31
RE: O simpla dorinta.. - by Daniel Cruplud - 01 May 2011, 21:41
RE: O simpla dorinta.. - by Georgia Harris - 04 May 2011, 10:34
RE: O simpla dorinta.. - by Daniel Cruplud - 04 May 2011, 10:55
RE: O simpla dorinta.. - by Georgia Harris - 04 May 2011, 11:35
RE: O simpla dorinta.. - by Daniel Cruplud - 04 May 2011, 16:46
RE: O simpla dorinta.. - by Georgia Harris - 05 May 2011, 01:05