In the forest
|
05 May 2011, 09:06
|||
|
|||
- Eu?..,replica Daniel,.. Pai,eu.. am ajuns pe aici intamplator.Dar,daca tot suntem aici cred ca ar fi mai bine sa cautam Cercetasa.Am vaga impresie ca este mai aproape de cat credem.
Cei doi Viperini,mergeau incet,dar sigur,catre centrul Padurii lui Dean.Chiar si asa,insa,ei nu aveau habar pe unde se afla Cercetasa.Cu toate acestea,Daniel continua sa-si sustina ideea de a ajunge in centrul Padurii.Eliza nu intelegea prea bine aceasta idee a baiatului,dar fu de acord sa o puna in aplicatie. Intr-un final,drumul,deloc usor se incheie iar cei doi Viperini ajunsera in locul mult asteptat,adica in mijlocul Padurii.Dar,de acolo nu se vedea nimic.In stanga si in dreapta,inainte si inapoi,doar copaci.Tot felul de copaci,care mai de care mai inalt si mai inspaimantator,se aflau la vederea libera a celor doi Viperini.Brusc,insa,cei doi Viperini resimtira o schimbare masiva de temperatura.Caldura scazu drastic.Era din ce in ce mai frig.Desi simteau asta,nici Daniel dar nici Eliza nu schitau vre'un gest.Vremea era tot mai rece,iar cei doi incepura sa tremure,neputandu-si explica,de unde provine aceasta scadere de temperatura. Daniel,veni cu o propunere,interesanta.Era,probabil singura solutie,daca vremea ar fi continuat sa scada.O vraja de incalzire,un mic foc.Dar,la doar cateva minute,temperatura incepu sa creasca.Vremea era tot mai calda,iar cei doi Viperini nu mai puteau rezista caldurii tropicale,ce se abatu' asupra Padurii. Daniel,se dadu mai in spate.Eliza il urma.Se auzi un zgomot,iar Daniel o lua la fuga.Eliza fugea cat putea de tare dupa ea.Cei doi alergau.La un moment dat,Daniel isi scoase rapid bagheta din buzunar si o tinu ridicata in mana.Eliza,nu intelegea ce se intampla. - Expecto Patronum!,striga Daniel.Un fum argintiu iesi din bagheta,la capatul caruia se afla un unicorn alb,imperial. Patronusul lui Daniel,atinse pe cineva,deoarece se auzea un tipat. Eliza nu stia ce se petrece,dar isi scoase si ea bagheta. - Cred ca l-am prins,murmura Daniel. Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
In the forest - by Daniel Cruplud - 03 May 2011, 20:57
RE: In the forest - by Eliza G. Blest - 04 May 2011, 14:02
RE: In the forest - by Daniel Cruplud - 04 May 2011, 16:39
RE: In the forest - by Eliza G. Blest - 04 May 2011, 19:29
RE: In the forest - by Daniel Cruplud - 05 May 2011, 09:06
|
Possibly Related Threads… | |||||