The wrong choice
|
08 May 2011, 11:45
|||
|
|||
Ok..amndoua ficurile sunt super
![]() Ginny : Quote:Întunericul îmi învăluii trupul aruncându-mă in abisul mării,în abisul uitării. Toata viaţa îmi trecea acum prin faţa ochilor,deschizând răni dureroase.Bucurându-se parcă de durerea mea.Partea asta te zgaduie din temelii daca intelegi ce vreau sa spun.Este asa de Wow la fel ca multe altele. Quote:Nu trebuie nici măcar să ma gândesc la aşa ceva! Era total greşit! Eram un monstru,un criminal,şi nimeni nu îmi ştergea cu buretele ce am facut,ce am distrus!Hmm...cu asta nu prea sunt de acord pentru ca eu stiam (scuza-ma daca gresesc)ca daca te duci la spovedanie pacatele iti sunt iertate sau atenuate. ![]() Quote:Picuri mari se zdorbiră de faţa mea şi mi-am ridicat capul spre cer,privind ploaia ce îmi uda intreg corpul. Am înaintat pierdut prin ploaia măruntă şi aş fi vrut să ma topesc.Imi place partea asta desi ma cam inspaimanta. Rose: Quote:Ma simteam de parca ingerul meu ma intrebase daca l-am parasit, daca nu il mai iubesc deloc. Voiam sa rostesc: "Te voi iubi mereu!", dar exact in acel moment mana rece de pe umarul meu disparuse exact cum aparuse: ca o furtuna de nisip.Ahh...ce romantic si misterios in acelasi timp. Quote: Un medic mi-a spus ca nu este posibil asa ceva, dar i-am raspuns ca sunt insarcinata si ca daca nu ma ia cu el in masina va trebui sa ma duc pe jos si i s-a facut mila de mine.E clar astia nu sunt din Romania ![]() Cateva greseli ![]() morţtii mosntru deyamăgii Cam atat de spus....as dori sa m-ai adaug ca acestea sunt doar parerile mele ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,864 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |