Secrete dezvaluite.
|
08 May 2011, 13:48
|||
|
|||
Ninsoarea se opri in timp ce cele doua iesisera sa se plimbe prin curte.Totul era asa de linistit si singurul zgomot care se auzea era mersul lor prin zapada proaspata.Eveline ridica din umeri.
-Cand sunt afara .. ma calmez.O plimbare buna si ma calmez.Este .. nu stiu spuse Eveline chicotind de propria sa exprimare. -E cam frig spuse Melisse strangandu-si patura mai bine in jurul sau. -Cred ca am stat destul .. haide in casa ii zise Eveline punandu-i o mana dupa umeri.Cele doua se scuturara de zapada si deschisera usor usa.De la bucatarie se auzeau soapte ridicate.Se pare ca se certau.Eveline o privi pe Melisse care ii facu semn sa taca.Cele doua se apropiara usor astfel incat sa nu le auda si ascultara. - .. crezi ca le va fi mai bine? se auzi mama lui Eveline intreband. -Nu desigur ca nu!Nu trebuie sa afle inca,mai ales acum cand s-a intamplat acest lucru. -Greg ar fi vrut ca ele sa stie mormai mama lui Eveline. -Miriam nu putem inca sa le spunem nimic zise la randul sau mama lui Melisse.Eveline o simti pe Melisse miscandu-se si inainte sa o opreasca,era deja in fata lor. -Sa ne spuneti ce? intreba ea.Eveline veni langa ea privindu-le pe cele doua femei,care inghetara. -Ati auzit-o.Ce vreti sa ne spuneti si nu o faceti? le intreba Eveline nerabdatoare. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|