Bantuind pe nicaieri
|
08 May 2011, 19:28
|||
|
|||
"Scuze" spuse viperina asezand tava cu mancare pe o masuta. "Lucrurile interesante incep peste o ora." aduga ea apoi se aseza pe pat luand un sandvis.
Rose ii zambi si apoi se sperie iar cand usa se deschise. Si Lily tresari nestiind cine era dar rasufla usurata cand intrara Fred si Ryan. "Lily daca te vedea cineva atunci!?" intreba Fred suparat referindu-se la faptul cand Lily riscase sa iasa putin de sub pelerina si sa il salute. "Aa si eu te iubesc." ii spuse Lily pe un ton dulce facandu-i pe toti trei sa rada. Zambi si ea putin fortat apoi il privi cu repros pe Fred. Acesta se uita nedumerit la ea intreband-o cu ce ii gresise. Lily isi schimba nuanta privirilor imediat spunand ca nu are nimic doar ca i-ar fi placut sa participe la acea intrunire normal nu ascunsa intr-un colt sub o Pelerina Invizibila. "Pot sta cu tine si inventez eu o scuza." zise devoratorul asezandu-se pe pat langa ea luandu-o de mana. "Aloooo si eu unde ma ascund?" interveni indignata Rosalie. Lily rase apoi spuse ceva mai bine dispusa ca fosta soimeanca are dreptate si ca ei trebuie sa se duca la intrunire iar ele sa se ascunda sub Pelerina Invizibila. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|