Mésaventures en France
08 May 2011, 20:34 (This post was last modified: 08 May 2011, 20:41 by Antoine R. Malfoy.)
Antoine ramase stupefiat, 'Crrred ca asta e motivul pentrrru care jobenul ma sorrrtat la Viperrrini, toata familia mea biologica a fost acolo, iarrr acum aflu ca am o sorrra ?! Si mai rrrau, ea este Devorrratoarrre ?!' gandi acesta lacrimand usor. In cateva clipe, Lily, se ridica de pe podeaua rece a salii de clasa, incercand sa rosteasca cateva cuvinte.
  • "-Deci, tu esti Robby, Robby Malfoy !" zise viperina incercand stergandu-si ochiul drept, care-i lacrima.
    "-Poftim ? Rrrobby ? Nu, numele meu este Antoine Nicolas Dubois, in niciun caz Rrroby Malfoy."zise Antoine destul de naiv, facand-o pe Lily sa schiteze un zambet. "OK, poate ca ma cheama Robby, darrr cum am fost adoptat ?!" striga nervos.
    "-N-ai fost adoptat, mama mi-a zis ca ai fost furat de un Auror, pentru ca parintii mei sa nu mai poata fi capabili sa fie Devoratori, dar asta i-a facut mai puternici !" explica Lily.
    "-Huh !" rase Nicolas, batjocoritor. "Nu te-a luat niciun Auror, ci eu ! Eu te-am luat de la parintii tai, caci acestia dupa nasterea ta au devenit lenesi, nici nu-i mai interesa sa lupte de partea Intunericului !" striga Nicolas cu ura, in timp ce Lily isi luase bagheta pregatita sa atace.

Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily !

[Image: dream_boy_by_devotte-d3b4agz.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Mésaventures en France - by Antoine R. Malfoy - 23 Apr 2011, 20:58
RE: Mésaventures en France - by Antoine R. Malfoy - 08 May 2011, 20:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Quelque part en France.... Oswin A. Cameron 9 2,388 30 May 2012, 22:06
Last Post: Klaus Lovel
  France, d'attente pour l'aventure! Trinity Bella Turner 3 1,834 04 May 2011, 19:47
Last Post: Effy K. Dietrich
  Fun in France Bell Evans 12 3,772 01 Dec 2010, 21:24
Last Post: Bell Evans