Just taking a walk
|
08 May 2011, 22:13
|||
|
|||
Unul din spiridusii de casa s-a intors carand in spate un sac mare cu provizii pentru scoala si multe pungi pline cu hainele dupa care l-am trimis.
Vremea posomorata de afara imi dadea o stare usoara de melancolie dar parca aveam o presimtire ciudata . . . Totusi e luna mai si ar fi trebuit sa fie mai cald afara . . . "Ar fi trebuit sa fie frumos si soare . . . ." zic eu "Da asa e. . . parca nici nu vine vara" imi raspunde Rose O adiere de vant i-a ciufulit parul si pentru o secunda a inchis ochii. Privesc cerul . . . era plin de nori . . . o ceata densa se lasa usor si dintr-o data se face frig . . . In josul strazii se aud niste tipete. Eu si Rose ne uitam alarmati unul la celalalt "Ce crezi ca o fi?" ma intreaba ea O multime de oameni fugeau inspre noi , mai sa ne darame. Eu si Rose ne ferim . . . toti erau ingroziti , speriati . . . il apuc pe unul din ei de guler si il trag inapoi. "Spune-mi in momentul asta ce s-a intamplat! De ce fugiti?" "Dementori. Multi" spuse acesta fara glas . Cum ii dau drumu fuge speriat si urmeaza multimea care se indrepta spre arcada ce dadea in curtea din spate a barului Ceaunul Crapat. "Credeam ca nu mai sunt dementori. Ministerul Magiei a hotarat de mult timp sa nu mai ii foloseasca pe post de paznici la Azkaban " spune Rose ingrijorata "Stiu . Erau considerati pe cale de disparitie . . . rareori a mai fost vreunul vazut. Hai sa ne apropiem sa vedem ce se intampla. . . Stii vraja Patronus nu?" ii raspund |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Just taking a walk - by Valentino Gaunt - 04 May 2011, 21:10
RE: Just taking a walk - by Rosalie Vivienne Alden - 05 May 2011, 14:36
RE: Just taking a walk - by Valentino Gaunt - 07 May 2011, 03:16
RE: Just taking a walk - by Rosalie Vivienne Alden - 07 May 2011, 09:41
RE: Just taking a walk - by Valentino Gaunt - 08 May 2011, 22:13
RE: Just taking a walk - by Rosalie Vivienne Alden - 08 May 2011, 22:54
RE: Just taking a walk - by Valentino Gaunt - 09 May 2011, 21:12
RE: Just taking a walk - by Rosalie Vivienne Alden - 09 May 2011, 23:44