Ceva neasteptat
|
08 May 2011, 23:26
|||
|
|||
-" Aveti de gand sa imi spuneti ce faceti, vreau sa ajut! Sunt in acelasi an ca Lily. Nu puteti spune ca sunt prea mica sau ceva de genul asta! spuse Anaella suparata. Oricat ar incerca, cercetasa era prea copilaroasa pentru anul VI. Chiar nu parea sa fie in acest an. Stia vraji bune, folositoare intr-un duel, de ce nu ar baga-o si pe ea in treaba lor? Nu mai era o fetita mica si speriata ca acum cativa ani.
" Deci... " spuse grabita Anny. Lily se uita cu repros la Bell dar aceasta nu parea ca o baga in seama. Bell incepu sa-i povesteasca cercetasei despre Porrin care scapase din cauza unei mici incurcaturi de situatie. " Doar atat? " spuse Anaella cu o spranceana ridicata. Am mai avut de aface si cu ceva mai rau de atat. Bell ma stie bine, eu nu fug ca o gaina speriata de oricine. Nu-i asa Bell? " continua aceasta uitandu-se la Bell. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ceva neasteptat - by Anaella L. Hathway - 02 May 2011, 22:21
RE: Ceva neasteptat - by Bell Evans - 07 May 2011, 21:27
RE: Ceva neasteptat - by Odette B. Malfoy - 08 May 2011, 15:38
RE: Ceva neasteptat - by Anaella L. Hathway - 08 May 2011, 23:26
|