La multi ani, Adri. ♥
|
09 May 2011, 07:13
|||
|
|||
![]() Deci este 9 mai, este ziua Adrianei. Ei bine,nu aveam cum sa nu ii urez un sincer "La multi ani!",nu-i asa,insa ei bine, pentru inceput as vrea sa spun niste cuvinte despre ea, bineinteles. Deci Adriana sau Kennya, nu conteaza. ♥ Pentru mine este aceeasi persoana, o fata minunata, cu un bun simt al umorului, dar si cu un suflet minunat. Ea este mereu acolo sa iti dea un sfat sau sa iti spuna o vorba buna pentru a te inveseli. Ei bine, pe mine personal, mereu ma face sa rad cand nu ma simt prea bine , cand sunt intr-o perioada cam proasta... Eu una apreciez foarte mult astfel de gesturi, iar eu o consider o prietena de nadejde. > ![]() Ma bucur ca am cunoscut-o pe Darkmark, fiindca este un forum minunat, iar persoanele minunate din el dovedeste asta inca o data. O respect pe Adri ca admina, membra a forumului , prietena si mod de a fi. Sper sa nu se schimbe niciodata. Waaa... Deci cat am asteptat eu sa fie odata 9 mai. :-w ca sa ii pot spune La multi Ani!!!! Ei bine , sper sa iti petreci ziua de nastere alaturi de cei dragi, alaturi de prietenii tai de acolo si sper sa fii fericita [si mai fericita de atat. ♥] si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti. Sanatate,in primul rand, fie ca tot ceea ce iti doresti sa se indeplineasca. ♥ you ! Happy Birthday!!!! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|