Magia si secretele sale...
10 May 2011, 15:43
Asa deci .. asa incepe prima ta compunere Smile . Deci , ce sa spun , imi place Wink Te pricepi pot zice , dar sunt absolut de acord cu Elizabeth , trebuie sa zici si cum se simte fata aia , de ce , poate niscai amintiri Wink . Dar na e cartea , pardon , povestea ta , o faci cum vrei si desigur , sunt ideile tale ..

Si ceva ce nu trebuie scapat . Trebuie sa lasi mult suspans ! Gen ,, Paiele inflamabile se aprinsera imediat , fiind foarte asemanatoare cu caldura soarelui . Dar totusi , am zarit o luminita . Ceva m-a oprit sa imi doresc viata . Dar ce ? '' Cam asa . Na .. nu trebuie sa te iei dupa exemplul meu Happywide Cum am zis si mai sus , e povestea ta . Dar , in multe carti , cand se termina un capitol , si tu nu mai poti citi continuarea din cutare motive , iti vin mii si mii de idei la continuarea acestuia , si apoi cand citesti ceea ce urmeaza , te intristezi ca nu e asa cum ai zis tu Finna .

Oricum , nu ti-o zic in nume de rau Wink Astept sa vad daca va muri fata aia legata de acel rug sau va scapa Finna Sau chiar sa fie salvata Wink . Deci nu te descuraja , adu next-ul cat mai curand Tounge

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Magia si secretele sale... - by Eliza G. Blest - 10 May 2011, 15:43
RE: Magia si secretele sale... - by Emily Swan - 10 May 2011, 16:05
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 10 May 2011, 22:48
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 12 May 2011, 20:31
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 14 May 2011, 08:23
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 21 May 2011, 11:52