Scream of the wind
|
11 May 2011, 21:42
(This post was last modified: 11 May 2011, 21:43 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
Eveline analiza putin intrebarea lui Rosalie apoi isi duse mana la frunte lovindu-se usor.Nu ii spusese lui Rosalie despre David.Dar atunci de ce avea senzatia ca o facuse?Nu erau multe persoane care stiau despre David si despre povestea lui.Privi cateva secunde lacul hotarandu-se cum sa inceapa.
- David e cel mai bun prieten al meu din lumea incuiatiilor.Ne cunoastem de mici copii si din clasa a V a am inceput sa am o pasiune pentru el.Cand in sfarsit am ajuns sa fim impreuna a intervenit .. magia.Si a trebuit sa il mint ca plec in Germania.Iar cand veneam acasa .. stateam mai mult ascunsa.Si aflasem ca era impreuna cu cea mai buna prietena a mea.Si desi ma simtisem oribil am hotarat ca e mai bine asa.Si intr-un timp m-am aratat.A fost surprins cand m-a vazut si a incercat sa se justifice.Inca ma mai iubea si eu pe el.Dar a trebuit sa il evit pentru binele lui.Asa ca i-am spus lucruri ingrozitoare.Ca ma tradase .. ca isi batuse joc de mine.Ma durea dar cu putin timp in urma cand eu si Bell am descoperit Cartea Stie-Tot mi-am vazut viitorul.Si eram casatorita cu el.Si aveam doi copii frumosi,locuiam in Pestera lui Godric.Si stiu ca stia ce sunt.Si acceptase termina Eveline privind visatoare dar si cu lacrimi in ochi.Peste un an avea sa il revada.Si sa ii spuna tot.Si atunci va fi totul bine. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|