Secrete dezvaluite.
|
13 May 2011, 19:14
|||
|
|||
Eveline se simtea putin ciudat sa se afle din nou in camera surorii sale.Numai intrase aici de aproape doi ani si acum simtea cum toate amintirile ce salasluiau aici ii reveneau in minte.Aici statea in toate noptile cand era mica dupa ce mama sa adormea pentru ca fiind prea mica ii era frica.Asa ca Serena era mai mult decat bucuroasa sa o aiba ca partenera de somn.Aici ascultase Eveline prima poveste despre magie si incepu sa-si inchipuie cum ar fi daca ar fi avut si ea asemenea puteri.Aici incepuse totul.Si aici se si sfarsise.
- Esti ok? o intreba Melisse vazand-o. - Amintiri.Doar amintiri zise Eveline ridicand din umeri. - Vrei sa vorbesti despre asta? sopti Mell.Eveline clatina din cap. - Nu .. nu vreau sa ma intorc in trecut.Sunt bine.Acum trebuie sa alegem o culoare noua pentru ca aceasta aproape ca nu se mai vede.Si o mobila noua pentru ca asta e cam veche.Si oglinda asta e sparta,imi aduc aminte .. zise Eveline apropiindu-se de comoda pe unde se afla oglinda.Pe vechea comoda se afla o cutiuta de argint cu o stea pe mijloc.O deschise si acolo isi vazu vechiul colier in forma de inima pe care il daduse sora sa cu cateva zile inainte sa moara.Colierul pe care Rose o indemnase sa il poarte dupa ce ii povestise tot. Eveline ridica colierul si si-l puse la gat admirandu-l.Se intoarse si vazu ca Melisse ii urmarea miscarile. - Asta i-a apartinut ei zise Eveline zambind. - E foarte frumos sopti Melisse admirandu-l. - Stiu .. mi l-a daruit cu cateva zile inainte sa .. ma rog zise Eveline ridicand din umeri.Hai sa continuam treaba continua ea privind camera din toate unghiurile. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|