Bantuind pe nicaieri
|
13 May 2011, 22:42
|||
|
|||
Fred statea langa Lily fiind complet distrus. Statea alaturi de ea si de familia ei incercand sa isi revina din soc. Vindecatorii tocmai le spusesera ca Lily nu era moarta inca si asta nu era o veste deloc buna. Cand in camera intrara Rosalie si Ryan, Fred le arunca o privire plina de ura. Nu se misca de langa Lily.
-Fred... ar trebui sa o lasi pe Vivienne sa isi faca treaba. Rose stie contrablestemul, spuse Ryan insa Fred dadu din cap. -E vina mea. A patit asta doar pentru a ma salva pe mine. Daca eu nu as fi fost nu ar fi trebuit sa isi riste ea viata, spuse Fred incercand sa nu planga. Parintii fetei se uitau cu ura la Ryan si la Rosalie si nu ii omorau deoarece puteau sa o faca bine pe fiica lor. Rosalie se apropie de patul lui Lily si incepu sa rosteasca incantatia. Dupa cateva minute Lily deschise ochii. Isi prinse capul in maini si icni. Simtea cum ii eplodeaza capul. Ar fi preferat sa nu se mai trezeasca decat sa indure durerea aia de cap. Nici nu observase persoanele care erau stranse in jurul ei. Isi dadu seama ca nu era singura in camera cand Fred o lua in brate si o saruta pasional. Lily ii auzi pe parintii ei chicotind si se dezlipi imediat de Fred. -Mami... Tati... incepu ea jenata -Da, da nu stiai ca suntem aici.. spuse tatal viperinei facand-o sa rada. Dupa ce isi imbratisa parintii se intoarse iar pe Fred si il privi lung. -Daca.... daca as fi fost eu in locul tau cred ca m-ar fi omorat socul de a te vedea... murind, spuse Lily inghitind in sec. Fred o imbratisa iar dar ii dadu drumul cand Ryan isi drese glasul. -Da? spuse Lily si apoi se uita cu sprancenele ridicate la Rose. -Cred ca ii dadorezi lui Rosalie niste scuze si niste multumiri spuse Ryan. Fred ii spuse in reptomita ca Rosalie rostise contrablestemul care o reauduse la viata. " -Mersi, Andrews , dar sa stii ca nu imi pare rau pentru nimic mai ales ca ai zis ca trebuia sa iti fi dat seama de la inceput cum sunt eu si daca tu nu ai vrut sa vei decat latura asta a mea atunci chiar nu imi pare rau, zise Lily rezemandu-si capul care o durea ingrzitor de umarul lui Fred. -Ryan cred ca tu trebuie sa iti ceri scuze, zise Fred cu intelepciune. -Pai eram nervos spuse el Lily ridica din sprancene. -Ce ar fi sa fiu si eu putin nervoasa acum si sa o omor pe Rose sau sa iti omor familia. Ai grija Gomez, te am pe lista mea, zise Lily pe un ton glacial Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|