The secret part of me
15 May 2011, 00:06
The secret part of me

PRLOG

perspectiva Valeriei Anders
Viata mea a fost monotona pana intr-o anumita zi. Cam pe la douazeci de ani,in anul 1998 aveam sa aflu ceva ce imi va schimba viata pe veci. Sunt un medium. Da,e adevarat. Dar nimeni nu ar vrea sa stie cum am aflat acest lucru. Am aflat asta cand am prezis moartea mamei mele. A facut un accident cu masina care a ucis-o pe loc. De atunci tot vorbesc cu ea. Adica asa se intampla: ea apare. Inainte ma speriam, dar cu timpul m-am obisnuit. Nu povesteam cu nimeni,cui puteam sa ii spun o asemenea grozavie? Toata lumea ar fi spus ca sunt nebuna,dar nu imi pasa. Eu sufeream. Ma simteam vinovata pentru moartea mamei mele , desi bunica mea spunea ca nu este asa. Ei bine,ea imi explica faptul ca sunt medium. Da,si ea a fost. Puteam sa ma destainui doar cuiva , in afara de bunica. Un obiect: un jurnal care va mai exista si peste ani, in casa unde eu am copilarit si am trait. Tot acolo unde voi aparea la varsta de treizeci si trei de ani cand voi muri in anul 2011.

OFF: Ei bine,dupa cum vedeti m-am apucat de un nou fic. Astept prima data parerile voastre sa stiu daca voi continua sau nu. Este scurt fiindca este doar prologul. Sa nu credeti ca renunt la ficul cu Ginny. ^_^ acela este cel mai important,doar ca am avut inspiratie de ..ceva nou! Enjoy!

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
The secret part of me - by Rosalie Vivienne Alden - 15 May 2011, 00:06
RE: The secret part of me - by Alma Rodriguez - 15 May 2011, 00:08
RE: The secret part of me - by Valentino Gaunt - 15 May 2011, 00:08
RE: The secret part of me - by Evelyn Steel - 15 May 2011, 18:14
RE: The secret part of me - by Evelyn Steel - 15 May 2011, 18:28
RE: The secret part of me - by Alma Rodriguez - 15 May 2011, 18:52
RE: The secret part of me - by Ema Snow - 17 May 2011, 11:07

Possibly Related Threads…