Bantuind pe nicaieri
|
15 May 2011, 21:13
|||
|
|||
Lily statatea intinsa in pat cu mainile pe fata bombanind incontinuu. Durere de cap era foarte stresanta si foarte puternica incat ii afecta vederea si i se facuse si greata.
-Da-mi ceva pentru cap, ii zise lui Fred printre dinti. Devoratorul nu astepta sa i se spuna de doua ori si iesi imediat din camera. Lily ramanand singura incepu iar sa planga gandindu-se la Rosalie si la cum avea sa decurga urmatoarea zi cand cele doua sigur se vor intalni sa discute. Oricum Lily nu se simtea rau pentru ce zise si ce facuse si nici nu avea sa isi ceara scuze. Realiza ca plangea degeaba si nu avea rost sa se consume pentru ceea ce se intamplase si pentru o amarata de durere de cap. Fred intra in camera cu un pahar cu apa si doua pastile. Lily se simti foarte usurata cand vazu ca Fred nu intrase iar cu potiunile alea dezgustatoare care aveau un efect mai mare ce-i drept dar un gust oribil. -Mersi, zise Lily in timp ce lua de la Devorator paharul si pastilele. -Cred ca trebuie sa dormi spuse Fred dupa ce Lily lua ultima gura de apa din pahar. -Da, cred asa e... fu de acord viperina Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|