Secrete dezvaluite.
|
18 May 2011, 15:18
|||
|
|||
In ciuda a tot ce se intampla Melisse mai avea putin si zambea. Insa nu facu asta.
Ea era Clarvazatoare. Eveline era Medium. Aveau aproape aceeasi putere, diferenta era ca un Medium viseaza ce se va intampla sau, atingand ceva anume, ii venea viitorul in cap si un Clarvazator trebuie doar sa ii ceara, intr-un fel, mintii sa vada viitorul. Si il vede. Insa viitorul nu e clar. Asta e marea problema a Clarvazatorilor. Viitorul poate avea mai multe sfarsituri sau inceputuri. Totul depinde de miscarea facuta cu o secunda inainte de cele prezise. Melisse era o mica rasfatata, uneori timida, alteori sufletul petrecerilor. Alte ori enervant de ironica. Tanara se gandea cum era in acel moment. Clar nu era timida, pentru ca mai avea putin si il scuipa pe Lord in fata. Nu gasea cuvantul. Ahh...da. Dezgustata. Melisse era dezgustata. Era dezgustata de tot ce se intampla in jurul ei. Frica se stinse. Mai era doar dorinta de moarte. Moartea Lordului. Mai putin de o secunda ii trebui Melissei pentru a intelege ca nici in ruptul capului fetele nu ar putea sa il infrunte pe Voldemort. Nici macar Aurorii nu au putut face asta, daraminte doua fete care nici macar nu erau anul VII. Pana si gandul era esuat. Melisse isi privi sora. Reusi sa isi priveasca sora. Aceasta se uita exclusiv la Voldemort. In ochii ei erau flacari. Flacari rele. Flacari...care nu puteau fi descrise. Melisse se gandea. Nu putea sa nu se gandeasca. De fapt, mai mult erau intrebari. De ce nu ne-a omorat pana acum? De ce ar vrea sa ne omoare? Ce are cu noi? Ce i-am facut? Ce legatura au parintii nostrii cu el? DE CE INCA TRAIESC? Poate am murit. Poate visez. Vai, ce as da sa fie doar un cosmar! Revenind...poate chiar am murit si acum gandesc...in ultimele mele clipe de gandire. Poate...poate...AHH!!! Era insuportabil. Ceva o apasa pe creier, ceva o apasa tare. O durea. Fata icni, cazand in genunchi si punandu-si mainile la cap. Voldemort facea niste vraji non-verbale, care ii provocau Melissei duerea asta. - Ce ii faci?! intreba Eveline stresata. Voldemort isi duse privirea spre ea. Pentru prima oara o privea pe Eveline. - O fac sa inceteze sa gandeasca. Gandurile ei pot fi foarte enervante, zau! spuse acesta. Cu noroc, Lordul se opri. Melisse inca se mai simtea rau, insa durerea apasatoare pleca. - Acum...inainte sa muriti, cred ca aveti nevoie de o explicatie. spuse Lordul Intunericului, cu voce pasnica. Ridicati-va maneca tricoului. continua acesta, zambind. Cand Melisse executa ceea ce i se spuse, vazu o stea cu trei varfuri, de-a dreptul ciudata, care mai avea o stea similara in interiorul sau. Cele doua se uitara una la alta, vazand ca semnul coincide. - Nu stiati? intreba Voldemort. Ha! Ce parinti mai aveti si voi! Sa va ascunda adevarul atata timp...! # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|