Secrete dezvaluite.
|
19 May 2011, 22:49
|||
|
|||
Melisse lua o gura de aer. Avea nevoie de asta. Apoi raspunse:
- Sincer, Ev, nu am nicio idee. Diversiune? Nu cred. Insa poate daca am face o vraja impreuna...poate ar fi o sansa sa evadam. Eveline era incordata, la fel si Melisse. - Ce propui? intreba Eveline. - Sa ne tinem de mana si, cumva, sa o intindem mana cu semnul. Poate se mareste puterea. raspunse Melisse. Fetele facura intocmai. Vraja a fost prea mare, iar ultimul sunet auzit de la Cap-de-Mort a fost un tipat lung si o promisiune: - Ma voi intoarce! spuse acesta. Apoi disparu, alaturi de Devoratorii sai loiali. Nimeni nu stie cum, insa cartea despre care vorbea Lordul Intunericului era undeva pe podea. Mamele lor erau in siguranta, pentru un timp. Initial, fetele se dusera spre mame, insa Melisse se opri din drumul sau, intorcandu-se spre carticica. O ridica de pe jos. Cu litere aurii scria Doua stele si jumatate. Melisse se intreba ce putea insemna acest titlu. Se uita la Eveline, care acum desfacea franghia de la mainile matusii sale. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|