|
primul sarut de langa lac
|
|
02 Jan 2008, 20:03
|||
|
|||
|
hermione se plimba pe marginea lacului .
se descalta si isi baga picioarele in lacul limpede . deodata niste maini ii cuprinsera trupul ezita sa se uite cine e isi puse mainile pe mainile lui si apoi intoarse capul . " Leon..." exclama ea " chear eu " " te porti ciudat .... am o presimtire ca tu ma ...." " sssssssst" sopti el " ma insel ?" intreba ea " n-as putea garanta" Leon se apropie de Hermione si o saruta pasional .... " nu ....." spuse ea " imi cer scuze .. nu stiu ce m-a apucat " " e in regula ... doar ca ma simt ciudat .. e rimul sarut din viata mea " " iti voi cere sa nu spui nimanui despre el sau despre noi " " Leon intre noi nu e nimik .... " " nu e ?" " nu .. nu e " " dar eu .. eu ... te iubesc " lacrimile incepura sa siroiasca pe obrazul ei . se incalta si fugi cat vedea cu ochii . " hermione ! stai " " lasa-ma in pace. am venit aici ca sa devin vrajitoare nu sa stau langa lac cu baietii sub clar de luna ... nu-mi place asta " " serios ? " " da si vezi ca daca afla cineva .... SUNTEM EXMATRICULATI " " stiu sa pastrez un secret .. nu-mi pasa ce ziici tu eu stioub ca ma iubesti " " pey te plac intr-un mod prietenesc " " si sarutul acela tot prietenesc a fost " " trebuie sa plec " spuse ea " ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 7,360 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
| Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 7,558 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|
| Langa Lac | Adrian Richard | 14 | 4,249 |
23 Dec 2007, 13:43 Last Post: Lyra Dust |
|

![[Image: ronhermen2.jpg]](http://img154.imageshack.us/img154/4329/ronhermen2.jpg)