The wrong choice
|
24 May 2011, 22:42
(This post was last modified: 24 May 2011, 22:43 by Rosalie Vivienne Alden.)
|||
|
|||
Capitolul XVI - Please, tell me the truth !
- perspectiva Lissei Carter -
Nu imi vine sa cred ca sunt la un spital din nou. De cand a murit Nate nu am mai calcat intr-o astfel de institutie. Adevarul este ca nu prea vreau sa fiu aici. Totusi,insa ... ceva ma determina sa stau langa un pat,langa cineva pe care practic nici macar nu cunosc. Totul mi se pare ciudat. Simt o legatura imensa intre mine si acest Chris,dar nu pot sa imi dau seama despre ce este vorba. Nu prea stiu daca este de bine,instinctul imi arata contrariul,dar parca sufletul meu ar vrea sa creada ca nu e asa. Ma ridic sa plec,dar o mana calda ma atinge pe incheietura si ma face sa tresar. Imi da fiori,brusc se transforma intr-o mana de gheata. Ce a fost asta? Ma uit catre patul alb si imi dau seama ca cel care m-a atins a fost barbatul acela, Sanchez. Ma asteptam sa imi zica multumesc ca sunt aici,dar dimpotriva: a strigat la mine! M-a intrebat ce caut aici. M-a cam ranit reactia lui. Nu stiu de ce, voiam sa nu imi pese, dar nu puteam sa ma abtin. Ei bine, va trebui. Nu stiam ce sa ii raspund, chiar nu stiam. "Spune-mi adevarul!" , striga din nou la mine. Am inceput sa plang in hohote,iar doua brate calduroase ma linistisera putin. Era acea Nina,matusa lui Sanchez. - perspectiva lui Nate Carter - Ce naiba face Lissa aici? Deci nu imi vine sa cred de cat timp o urmaresc si nici nu ma baga in seama. Nu imi vine sa cred cat s-a schimbat. De ce sta langa nenorocitul acesta care mi-a luat viata? Nu mai inteleg nimic! Cat as vrea sa ii vorbesc. Gata, trebuie sa ma arat ei! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,795 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |