Secrete dezvaluite.
|
25 May 2011, 15:18
(This post was last modified: 25 May 2011, 15:19 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
- Cea de-a doua fiica a stelelor, denumita Melisse Yvonne de catre ai sai parinti, s-a nascut in mijlocul celei de-a sasea luni, menita sa isi urmeze sora, avand si ea puterea de Clarvazator-Medium. Prietenia ii va fi calauza, cei adevarati urmand-o pretutindeni. citi Mell.
Ok...eu una inteleg ce a scris la mine. isi spuse aceasta. - Stai, ca mai e. E intitulat "Steaua Soarelui si a Lunii". spuse Melisse. Eveline se uita ciudat la titlu. [b]- Ce ar putea sa insemne? intreba aceasta. - Nu stiu. Hai sa vedem. raspunse Melisse, dupa care continua, incepand sa citeasca: Steaua Soarelui si a Lunii este cea mai mare stea existenta, vizibila doar in rare seri, la ore tarzii. Ea este compusa din Steaua Soarelui si Steaua Lunii, doua stele diferite, dar totusi aceeasi. Se spune ca Zeus era gelos pe faima acestei stele maiestre si de aceea a dus-o departe, pentru a fi cat mai putin vizibila. O batrana vrajitoare mitica a reusit sa faca in asa fel incat cele doua stele care compuneau una sa fie aduse pe Pamant, sub forma unor doua fete cu puteri nemai inalnite. Aceste doua fete sunt cheia dezlegarii multor mistere, cunoscute si necunoscute de catre om. Se stie doar ca prima nascuta are puterea Soarelui si a doua nascuta are puterea Lunii, ceea ce inseamna ca pot controla focul si, respectiv, apa. Puterile legendare se vor activa la implinirea varstei de 17 ani. Pana atunci vor fi istorie. Iar incepand de atunci va fi insusi prezentul. Ok, din ultima fraza n-am inteles nimic. isi spuse Melisse. - Deci, intr-un fel, eu sunt soarele si tu luna? intreba Eveline. - Cred ca da raspunse nesigur Melisse desi, in adancul sau, stia ca da. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|