Primul dragon de aur
25 May 2011, 15:46 (This post was last modified: 25 May 2011, 15:47 by Evelyn Steel.)
Dupa ce Robby le arata camera le lasa pe fete sa despacheteze si sa se intinda putin,el ducandu-se in camera lui.Eveline inchise usa in urma lui si apoi se arunca pe pat si inchise ochii ascultand cum pasarile cantau afara.Deschise ochii si privi spre balcon.Se ridica din pat si se duse pe balcon pentru a privi in jur.Peste tot puteai vedea muntii si copaci verzi,rauri si izvoare si soarele stralucea puternic alcatuind un peisaj magnific.Eveline inspira aerul proaspat si privi in marul din fata casei lui Robby,unde niste pasari isi facusera cuib.
Venind inapoi in camera,o vazu pe Melisse ca scoate hainele din valize si se pregateste sa le puna in dulap.Eveline i se alatura intre timp si cele doua incepura sa palavrageasca despre cat de frumoasa putea fi aceasta tara.
- Cred ca o sa ajunga sa-mi placa aici zise Eveline in timp ce isi punea in dulap niste tricouri.
- E foarte frumos aici.Robby a avut o idee mai mult decat buna sa venim zise Melisse in timp ce facea ultimele retusuri printre haine.Gata am terminat aici continua ea si se dadu putin inapoi.Eveline termina si ea de pus hainele in dulap apoi il inchise si se puse din nou pe pat,la barfa cu sora sa despre tot ce vazusera in drumul lor spre casa lui Robby.Insa un ciocanit usor in usa le intrerupse mica discutie.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Primul dragon de aur - by Robert Eric Smith - 23 May 2011, 21:24
RE: Primul dragon de aur - by Evelyn Steel - 23 May 2011, 22:15
RE: Primul dragon de aur - by Evelyn Steel - 25 May 2011, 15:46
RE: Primul dragon de aur - by Evelyn Steel - 26 May 2011, 14:21
RE: Primul dragon de aur - by Evelyn Steel - 27 May 2011, 15:56
RE: Primul dragon de aur - by Evelyn Steel - 02 Jun 2011, 19:17