Secrete dezvaluite.
|
25 May 2011, 15:59
|||
|
|||
Eveline lua cartea din mana lui Melisse,o inchise fara sa se uite la ea si o baga intr-un sertar al comodei.Era absurd ca ele sa aiba cine stie ce puteri nebanuite si refuza sa o creada.Si chiar daca ar fi adevarat,ea nu isi va folosi aceste puteri date de aceasta stea.Isi va folosi doar puterile sale de vrajitoare pe care le are deoarece mama sa este si ea vrajitoare si puterile sale de Medium pe care le castigase prin mult sacrificiu alaturi de Rosalie.
- E absurd spuse Eveline intorcandu-se cu spatele la comoda. - Ce e absurd? intreba Melisse derutata. - Chestia asta.Steaua Soarelui si cum so mai fi chemand.Nu vreau sa cred asta zise Eveline privindu-si sora in ochi.Aceasta ii intoarse privirea si nu se ridica de pe pat. - Ei bine eu cred.Si nu din cauza ca vreau sa am cine stie ce puteri nebanuite.Ci pentru ca toate lucrurile o arata spuse ea indicand steaua de pe bratul sau.Eveline o privi si ea.Cumde nu remarcase pana acum acel micut desen? - Ei bine daca aceste stele ne transforma intr-o tinta pentru Ca-de-Mort nu pot sa spun ca sunt bucuroasa zise Eveline.Melisse se incrunta. - Nici mie nu imi place partea aia.Dar nu putem fugi de asta.Uite .. hai sa facem astfel.Nu ne vom folosi de puterea stelelor decat atunci cand va fi cu adevarat nevoie bine?Noi suntem vrajitoare.Si ne vom comporta ca si cum nu am fi altceva.Dar cand va fi o situatie de viata si moarte .. atunci nu putem sa ne intoarce spatele zise Melisse privind-o serioasa.Dupa un timp,Eveline o aproba dandu-si seama ca are dreptate. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|