Thread Closed 
Katherine Rossabell Snow
25 May 2011, 18:55 (This post was last modified: 25 May 2011, 18:56 by Daniel Cruplud.)
Utilizatoarea Katherine Rossabell Snow,o utilizatoare care de la o vreme tot spameaza si posteaza total eronat,atat gramatical cat si literar sau lexical,a intrat intr-un "razboi" indirect,cu utilizatorul Daniel Cruplud.

Mai exact,in urma unui post,al utilizatorului Daniel Cruplud,care critica un comentariu anterior al utilizatoarei Elyza Cyreno,explicand anumite greseli ce ar trebui indreptate pe viitor,utilizatoarea Katherine Rossabell Snow a explicat ca doreste sa intre intr-un razboi personal,indirect,cu mine.
Foarte simplu pana aici.Zis si facut.

Jignirile,de asemenea indirecte,nu au incetat sa apara.Dar,marele bai este urmatorul :

Artemis Denisa: ii dau reputatie - lui Daniel
Artemis Denisa: cred
Artemis Denisa:
Fafnir Forgeafeux: why ?
Artemis Denisa: de 9 ori
Artemis Denisa: pana are 0 reputatie
Artemis Denisa is typing...
Artemis Denisa: si maine ii dau ca sa aiba cu -

Artemis Denisa,cu id-ul deny_rock00 ,este nimeni alta decat Katherine Rossabell Snow.

Va dati seama,ingrijorarea care m-a cuprins,dragii mei colegi.Si,avand in vedere,ca am respectat mereu acest forum,pentru simplul fapt ca este condus de niste oameni severi dar corecti in egala masura,astept,la limita bunului simt sa se ia niste sanctiuni disciplinare,asupra utilizatoarei Katherine Rossabell Snow.

Eu,personal,ma multumesc,ca dauna morala,cu un lucru simplu dar cert: "Schimbarea numelui <<Snow>> din denumirea initiala a utilizatoarei".

Va multumesc pentru intelegere,

O zi buna!

Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Katherine Rossabell Snow - by Daniel Cruplud - 25 May 2011, 18:55