Magia si secretele sale...
26 May 2011, 07:44 (This post was last modified: 26 May 2011, 07:45 by Daniel Cruplud.)
(25 May 2011, 22:20)Crystal Heap Wrote: Deci ti-am spus ca o sa-ti placaFinna!
Si mersi pentru comentariul dragut!Happywide Voi incerca sa fac asa fiecare capitol.ToungeHappywide

Ok, e cel mai scurt capitol al meu. Nu am vrut sa fie mai lung si am incercat sa ma exprim cat mai bine.
Nu stiu ce mi-a iesit, sincer.

[size=3]Capitolul 13: Abis

Abis. Abis si nimic altceva.
Asta era ceea ce vedea Meredith. Vedea nu e un cuvant prea potrivit. Mai degraba, fata privea acel lucru. Simtea cum o invaluie Infinitul. Simtea cum se scufunda in faldurile de matase ale Lumii de Dincolo.
Mai trecuse prin asta. O data. Dar puterea de a se trezi i-o daduse prietenul ei. Acum si-a intors favolrul.
Energia ii era parca in corpul lui Glore. Flacara sufletului ei ardea in subconstientul lui. Meredith simtea ca moare. Dar numai fizic.
Simtea. Avea sentimente. Simtea frica. Bucurie. Tristete. Dor. Era vie.
Dar nu simtea ceea ce simtea altadata. Nu vedea. Nu auzea. Nu simtea nimic fizic.
Era un sentiment foarte ciudat si Meredtih incerca sa-i strapunga barierele intortocheate. Incerca sa vada. Sa auda. Orice.
Dar nu putea. Era abis.
Nu esti singura.
Fata se sperie. Vocea. Dulce, ca o soapta inceata, spusa de vant.
Dar nu vantul vorbea cu ea. Ci Glore.[/size]

Pai,intr'adevar,stilul acesta este mult mai frumos.Ti-am ingrosat,cam ce consider eu ca nu se potrivea si poate vei tine cont.De asemenea,ti-am subliniat anumite greseli,care nu se potrivesc(Propozitia cu "vedea" nu se potriveste absolut deloc,iar mai jos,cuvantul "simtea" este repetat intr-un mod,cu adevarat, iritant).In rest,este foarte frumos.
In acelasi timp,te sfatuiesc sa folosesti cat mai multe "...".Sa lasi fraze neterminate,care ar fi putut fi continuate dar care ceva le-a oprit.
Foarte reusit!Mult succes in continuare si sper ca vei tine cont de sfaturi!Smile

Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Magia si secretele sale... - by Emily Swan - 10 May 2011, 16:05
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 10 May 2011, 22:48
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 12 May 2011, 20:31
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 14 May 2011, 08:23
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 21 May 2011, 11:52
RE: Magia si secretele sale... - by Daniel Cruplud - 26 May 2011, 07:44