Primul dragon de aur
26 May 2011, 14:21
Eveline stia ce era Robby.Stia si simtea ca nu ii pasa.Nu avea de gand sa fuga mancand pamantul doar pentru ca unul dintre prietenii sai era vampir.Stia ca Robby nu era rau si ca nu vroia sa raneasca oamenii dar Eveline avea o ura profunda pentru vampiri din cauza incidentelor sale anterioare cu ei.Insa uitase,sau omisese,sa ii spuna si surorii sale ce era Robby.Acesta ii arunca o privire fugara lui Eveline,privire care spunea "explicai tu,te rog" si apoi iesi din camera.Melisse ramase in mijlocul camerei,cu ochii mari de uimire.
- Uite .. incepu Eveline.Melisse ridica o mana facandu-i semn sa taca.Se intoarse catre ea si o privi din nou in ochi.
- Este vampir zise ea.Nu era o intrebare,era o afirmatie.Eveline dadu din cap si Melisse isi puse mana la gura.
- Nu este rau.Adica .. uite nu stiu exact cum sa`ti spun.Dar nu ne va rani niciodata zise Eveline indreptandu-se catre sora sa.Aceasta dadu din cap apoi se incrunta.
- Cand aveai de gand sa-mi spui?
- Scuze .. chiar am uitat de acest detaliu spuse Eveline zambindu-i vinovata.Melisse chicoti si apoi se aseza pe marginea patului.Eveline se duse din nou pe balcon si privi spre padure.Robby se intoarcea,dar de data asta nu era singur.
- Melisse,priveste sopti Eveline.Sora sa fu langa ea in minutul urmator si amandoua o privire pe cea care era cu Robby.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Primul dragon de aur - by Robert Eric Smith - 23 May 2011, 21:24
RE: Primul dragon de aur - by Evelyn Steel - 23 May 2011, 22:15
RE: Primul dragon de aur - by Evelyn Steel - 25 May 2011, 15:46
RE: Primul dragon de aur - by Evelyn Steel - 26 May 2011, 14:21
RE: Primul dragon de aur - by Evelyn Steel - 27 May 2011, 15:56
RE: Primul dragon de aur - by Evelyn Steel - 02 Jun 2011, 19:17