Don't have anything to say?
26 May 2011, 23:06
Ema incepu sa-si legene piciorul, asa cum facea cand era nelinistita. Spera doar sa nu auda ceva nebunesc ce tocmai facuse Porrin. Iar asta o facu si mai nelinistita. Rose inca nu stia de vorbele lui Charles Lestrange.
Soimeanca se intreba ce o impiedicase sa-i spuna de atata timp. 'Frica' era singurul raspuns din mintea ei. Trebuia sa recunoasca ca ii fusese frica. Se temea ca Rose isi va schimba parerea despre ea si va incepe sa o vada prin ochii actiunilor lui Porrin.
" - Mda... Si eu trebuie sa-ti spun ceva"
Ema inghiti in sec. Iar acum ca isi facuse prezent gandul, nu putea da inapoi.
O privi lung pe Rosalie, iar asta a fost poate secunda in care s-a decis cu adevarat. Avea sa-i spuna indiferent de ce ar urma. Rose era prietena ei si cele doua se cunosteau inca de cand Ema era o boboaca. Stia ca poate avea incredere in ea.
Si totusi, nu-si gasea cuvintele.
" - Rose... Acum ceva timp am fost cu Lilly in Padurea lui Dean. Am gasit bagheta lui Porrin si am distrus Horcruxul...."
Cuvintele incepusera sa tremure pe buzele Emei. Acum urma partea dificila.
" - Am intampinat probleme cu Charles... Si la un moment dat, mi-a spus de o oarecare legatura intre mine si Porrin... Stiu ca va suna nebunesc, dar stiu ca nu m-a mintit. Charles nu m-a mintit cand mi-a spus ca Porrin este..." inghiti cu greu din nou. " ... oarecum nasul meu"
Cat de stupid! De parca "oarecum" ar fi atenuat ideea frazei.
Ema nu-si ridica privirea. Se uita fix la o pata din covorul vechi in timp ce linistea se asternea intre cele doua.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Don't have anything to say? - by Ema Snow - 26 May 2011, 21:20
RE: Don't have anything to say? - by Ema Snow - 26 May 2011, 22:01
RE: Don't have anything to say? - by Ema Snow - 26 May 2011, 23:06
RE: Don't have anything to say? - by Ema Snow - 27 May 2011, 19:38
RE: Don't have anything to say? - by Ema Snow - 27 May 2011, 20:08
RE: Don't have anything to say? - by Ema Snow - 27 May 2011, 20:29
RE: Don't have anything to say? - by Ema Snow - 27 May 2011, 20:52
RE: Don't have anything to say? - by Ema Snow - 27 May 2011, 22:03
RE: Don't have anything to say? - by Ema Snow - 30 May 2011, 09:02