Primul dragon de aur
|
27 May 2011, 10:13
|||
|
|||
Cand Robby impreuna cu prietena sa, Jenny, au intrat pe usa de de stejar a cabanei, Melisse si Eveline ii intampinara pe atat de speriate, pe atat de infricosate, deoarece, acum, fata alba ca laptele a cercetasului era insangerata pe alocuri. Totusi, in loc de "Buna !" sau "Ce mai faci ?", era "Ce s-a intamplat ?" si zis cu frica de catre Melisse, care-si puse mana dreapta la gura.
"-Ei bine ..." incepu Robby fiind intrerupt de catre Jenny. "-A fost sa vaneze, dar asta pana cand va face rost de sange uman de la spital." termina varcolacul pe un ton rece. Fetele au ramas stupefiate, 'Cum adica pana cand va face rost de sange uman de la spital ?! Va omora pe cineva ?!' gandi Melisse ingrozita, fara sa stie ca Robby ii putea auzi gandurile. "-Melisse stai linistita ca nu o sa omor pe nimeni din spital." chicoti Robby. "Ci o sa sparg banca de sange pentru a-mi lua cateva rezerve." termina vampirul. "-Ce bine ! Haideti copii la culcare !" se auzi o voce masculina, era vocea greu de nerecunoscut a lui Frodo. Copii se dusesera la culcare, insa Jenny nu putea dormi, gandindu-se ca Melisse putea face ceva necugetat, precum sa-l injunghie cu o tepa in inima. Totusi, era ora patru dimineata, Jenny continua sa fie treza in sufragerie si sa se uite la stele de pe veranda cabanei, cand Robby venise cu o patura, pufoasa si calduroasa, lui nu-i trebuia, oricum era cald doar datorita cafelei si ciocolatii calde. "-Acum este mai bine ?" intreba vampirul, zambaret. "-Un pic." zise fata pe un ton la fel de solitar si rece ca cel din seara aceea. "-Ce este ? Ce te framanta ?" zise cercetasul, luand-o de mana pe Jenny. "-Pai, eu te plac..." vestea cazu ca un soc pentru Robby, caci si acesta o placea pe fata cu parul ca ciocolata si ochii verzi ca zmaraldul. "-Si te gandesti ca daca rman cu fetele astea o sa ma ... combin cu ele ? N-ai vazut ce fata a facut Melisse cand m-a vazut cu sange la gura ?" intreba cercetasul facand-o pe fata sa rada. "-Da, dar totusi, mai este si Eveline ." "-Tatal si sora sa au murit din cauza vampirilor, nu cred ca ar vrea sa fie cu mine dupa toate astea." marturisi acesta cu un regret pe buze. Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|