Don't have anything to say?
|
27 May 2011, 20:14
|||
|
|||
Rosalie inghitise din nou in sec. Devenise o obisnuita sa faca asa ceva cand se simte tensionata. Inca nu ii spusese Emei ceea ce era cel mai rau si i se taiase respiratia cand aflase ca Porrin este,intr-adevar, nasul ei. Cum putea sa ii spuna ceea ce vazuse? Ofta,isi facu curaj inainte sa se razgandeasca si incepuse sa rosteasca cu o voce scazuta,plina de suspans:
"Pai,pai,pai .. am vazut . E mai mult decat o Previziune. Am vazut ca eu il voi ucide pe Porrin, era ca o profetie .. Eu nu vreau asta. !!! Dar este ... nu pot schimba asta .. intelegi? eu nu vreau sa ma transform intr-o criminala. Nu vreau sa i-o platesc cu aceeasi moneda ... Apoi mi-a aparut bunica in vis, a fost si ea medium si mi-a spus .. ca din pacate nu am cum sa opresc asta! Este firul razbunarii. : pentru suferinta adusa mie,pentru moartea lui Jake,pentru boala matusii mele,pentru Horcruxurile create, pentru prietenii mei carora le-a facut rau .. Nu stiu ce sa fac!" De data aceasta Rosalie era mai alarmata decat de obicei, de data aceasta plangea de-a binelea! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|