Don't have anything to say?
|
27 May 2011, 20:29
|||
|
|||
Ema nu putu rosti ceva. Isi puse bratele protector in jurul ei si scoase un pachet de servetele din buzunarul camasii.
" - O sa fie bine, Rose... O sa vezi... Iar chestia cu Porrin nu te va transforma intr-o criminala... Gata... O sa fie bine... Promit ca voi fi acolo. Promit ca te voi ajuta cum pot mai bine. Pana la urma, eu am adus porcaria asta in vietile noastre." Ema se incrunta. 'Nu puteam sa pocnesc bufnita aia? Nu puteam sa ma tin departe de probleme si sa nu ma duc pe coridor? Nu puteam sa nu intru in Padurea Interzisa din moment ce este, ei bine, Interzisa?'. O multime de intrebari navalisera in mintea ei. Porrin era parte a... neamului ei. Nu, nu era. Era doar o alianta murdara. Tatal Emei avusese incredere intr-un om. Asta nu il facea pe Porrin un membru 'al grupului'. Nu mai era bine venit. Ema ofta puternic si-si inchise ochii. " - Trebuie sa ma intalnesc cu el mai devreme sau mai tarziu" spuse ea cu vocea domoala. " Trebuie sa aflu ce a mers prost, cum de am ajuns sa am legatura asta cu el. Am nevoie de raspunsuri." Isi masca privirea rece si ii zambi lui Rose. " - O sa fie bine, stiu asta" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|