Say goodnight.
|
28 May 2011, 11:01
|||
|
|||
Eveline se simtea deja mai bine si asta i se datora Tamarei.Acum,ca gasise o prietena cu care sa vorbeasca se simti din nou ca inainte.Si chiar ii fusese dor de Tamara.Nu o mai vazuse dupa ce se intalnisera in Padurea lui Dean si chiar de ea avea nevoie acum.
Cele doua vorbisera despre infatisarea lui Eveline,despre profesorii si in final ajunsesera la familile lor. -Ti-am spus despre sora mea? o intreba Eveline zambindu-i.Ii placea sa vorbeasca cu prietenele sale despre Melisse.Acum,dupa ce aflasera ce erau,simtea nevoia sa strige in gura mare ca era sora ei. -Nu.Dar m`am intalnit cu ea zise Tamara zambind.Eveline facu ochii mari. -Serios? -Da,in "Urlet de noapte" in Hogsmeade zise Tamara chicotind.Eveline isi scapa un tremurat.Recentele sale amintiri despre acel conac o faceau sa nu il considere un loc prea dragut.Desigur doar pentru ca ei i se intamplase ceva acolo,asta nu insemna ca trebuia sa i se intample fiecaruia.Totusi fata zambi larg si incepu sa trancaneasca despre cum se cunoscusera ea si Melisse si cum fusesera ele separate la nastere,pentru binele lor. -Totusi,acum v-ati regasit zise Tamara vazand partea buna,ca de fiecare data.Eveline dadu din cap zambind usor.Avea dreptate,acum se regasira si totul era bine. De acolo de unde stateau ele puteau sa vada perfect Aleea Diagon si oamenii ce treceau grabiti.Insa ei nu prea puteau sa le vada pe ele din cauza intunericului ce il oferea acea casuta derapanata.Eveline simtea cum usor incepe sa revina la acele sentimente de melancolie si furie.Si le alunga din ea,punandu-i alta intrebare Tamarei: -Si .. ce-ai mai facut de cand nu ne-am mai vazut? Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Say goodnight. - by Rachelle Hathaway - 27 May 2011, 18:34
RE: Say goodnight. - by Evelyn Steel - 27 May 2011, 20:16
RE: Say goodnight. - by Rachelle Hathaway - 28 May 2011, 00:07
RE: Say goodnight. - by Evelyn Steel - 28 May 2011, 11:01
RE: Say goodnight. - by Rachelle Hathaway - 28 May 2011, 19:58
RE: Say goodnight. - by Evelyn Steel - 28 May 2011, 21:12
RE: Say goodnight. - by Rachelle Hathaway - 29 May 2011, 10:55