Secrete dezvaluite.
|
29 May 2011, 21:58
|||
|
|||
Eveline isi drese glasul nefiind prea sigura ca vrea sa citeasca.Defapt nu vroia deloc sa citeasca si fu usurata cand un ciocanit se auzi in usa.Eveline o privi pe Melisse ce facu ochi mari.
- Ascunde`o sopti Melisse. - Imediat striga Eveline si arunca cartea intr-un sertat apoi se duse sa deschida usa.In prag stateau mama sa impreuna cu matusa sa.Eveline le zambi usor. - Putem intra? intreba mama sa.Eveline dadu din cap si le lasa sa intre inchizand usa in urma lor.Melisse le privea curioasa si cele doua femei parca isi faceau ceva curaj. - S-a intamplat ceva? intreba Eveline asezandu-se in mijlocul camerei,pe covorul pufos. - Nimic.Am vrut doar sa vedem daca sunteti in regula. - Cred ca suntem bine in comparatie cu ce s-a intamplat zise Melisse ridicand din umeri.Eveline ofta. - Mama .. tu stiai ca aveam sa fiu un medium? intreba Eveline privind covorul. - Da stiam.Bunica ta mi`a spus.Trebuie sa spun ca am fost putin geloasa,intotdeauna mi-am dorit sa fiu mai mult decat o vrajitoare chicoti femeia.Eveline zambi. - Dar .. voi stiti ceva despre stelele astea? intreba Melisse dezvaluindu-si tatuajul. - Da,stim si despre asta mormai matusa ei.Isi facu curaj,si incepu sa le povesteasca. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|