Secrete dezvaluite.
|
13 Jun 2011, 18:33
|||
|
|||
Eveline aparu in mijlocul unei paduri.Dadu drumul maini lui Dominik si incepu sa se uite disperata dupa sora sa.Dar aceasta nu era de gasit.Se intoarse inapoi spre Dominik.
- Unde e? intreba ea.Acesta ofta. - Suntem la vreo trei kilometri departare de locul unde sunt ei.Cand se termina padurea zise el aratand inspre copaci din jurul sau. - Binee .. deci de ce n-am Aparut direct acolo? intreba Eveline nedumerita.Dominik ofta.Ceva sigur se intampla cu el. - Eveline ce e cu steaua de la incheietura ta?Tu si sora ta le aveti la fel nu?Te protejeaza? intreba el brusc venind mai aproape de ea.Eveline il privi cu ochii mari.De unde stia de stea? - Eram si eu acolo cand v-ati aparat raspunse el parca citindu-i gandurile.Eveline isi privi incheietura. - Nu stiu ce face exact.Dar cred ca da,ne protejeaza mormai ea.Dominik ii ridica barbia si o saruta cu forta.Era cu siguranta o schimbare brusca de comportament.Buzele sale se miscau cu putere.De parca,daca ar putea,ar manca din ea.Si apoi,el ii dadu drumul iar ea aproape ca isi pierdu echilibrul. - Haide,inainte sa pateasca ceva Melisse.Si daca poti sa te aperi,te rog doar fa-o! zise el strigand aproape ultimul cuvant.Eveline tresari apoi dadu din cap si cei doi incepura sa mearga prin padurea deasa. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|