Memories and Thoughts
|
13 Jun 2011, 21:46
|||
|
|||
.“Acum... nu stiu, hai sa facem o plimbare prin padure si apoi sa ii aratam Tamarei casa.. casele defapt.” Zise Lily razand usor apoi se gandi la ce spusese Blake, ca era enervanta si adorabila.
“Si tu erai stresant dar acum cand ma gandesc erai chiar simpatic.” Spuse Lily pe un ton plin de nostalgie facandu-i pe cei trei sa rada. Fred inca avea mainile in jurul lui Lily tinand-o in brate spunand ca i-ar face placere sa mearga in padure. Blake isi drese glasul spunand ca mai sunt si alte persoane dornice sa vada padurea. Viperina se inrosi apoi se uita in alta parte. “Dar nici nu se pune problema. Snowdrop cand ai timp du si tu bagajele Tamarei la Blake si apoi... apoi fa ce mai ai tu de facut.” Spuse Lily iesind afara pe alee, cu Fred dupa ea apoi iesi Tamara cu Blake. Fred si Lily mergeau inaintea lor tinandu-se de mana salutandu-si vecinii pe langa care treceau. “Lily! Ce mai fac Anna si James, cand se intorc?” intreba un prieten bun de familie. “Sunt bine, mi-ai trimis o scrisoare zilele trecute. Se intorc la sfarsitul verii.” spuse Lily zambind. “Parintii tai sunt plecati?”intreba Tamara chicotind. “Da si a lui Fred la fel.” Spuse Blake facandu-i cu ochiul lui Lily. Aceasta se stramba la el, dupa se intoarse si privi in fata. Erau deja langa padure. Lily inainta printre copaci impreuna cu Fred oprindu-se brusc. “Aici... aici mi-ati salvat viata.” Spuse Lily cu o voce tremuranda. Era o amintire foarte neplacuta. Lily avea vreo zece ani, Fred avea doisprezece si Blake paisprezece. Viperina se suparase pe Blake-ca de obicei-si fugi suparata in padure. Era mijlocul iernii si era subtire imbracata si pe langa faptul ca era inghetata de frig o mai si incoltisera vreo sase lupi. Ei doi o gasisera si tinusera lupii la distanta pana cand Anna si James ajunsera acolo. Ii povestise si Tamarei despre asta, iar cand Fred ii puse mana pe umar aceasta tresari facandu-l pe Blake sa rada. “Din cauza ta era sa mor atunci!” spuse Lily enervata. Continuara sa mearga prin padure si Blake ramasese mai in urma cu Tamara. Fred se opri in mijlocul unei poienite si se aseza pe iarba. “Hai sa ii asteptam si pe ei aici.” Spuse Fred tragand-o pe Lily de mana si aceasta cazu la el in brate. Nu ii displacea deloc. Isi puse mainile in jurul devoratorului apoi il saruta. ‘Parca am fi Tamara si Blake.’ Spuse Lily abia soptit. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Memories revealed | Mellisa Harper | 14 | 2,661 |
20 Oct 2011, 20:54 Last Post: Mellisa Harper |