Loving you
|
13 Jun 2011, 22:28
(This post was last modified: 14 Jun 2011, 14:33 by Raphael Olivier.)
|||
|
|||
@Eliza: Mersi! Scuze ca nu te-am anuntat, dar n-am mai intrat pe mess si ma rog mai multe, dar iti explic eu.
![]() Deci, stiu ca e repede, dar m-am apucat de el si maine e scoala, deci nu mai am voie la calculator, asa ca am adus urmatorul capitol ![]() ![]() [size=4]Partea I Capitolul 1 Plapuma obisnuita de nori se afla deasupra Big Ben-ului, anuntand ploi si inundatii pentru urmatoarele saptamani a lunii septembrie. Masina mergea cu viteza pe strazile pustii ale Londrei. Era trei noaptea, iar eu tocmai imi atinsesem destinatia. Motorul Fordului gri torcea ca o felina periculoasa, ceea ma facu sa zambesc. Cautam din ochi un hotel la care sa stau noaptea aceasta, pentru ca maine dimineata sa-mi pot gasi o casa frumoasa la marginea orasului. Am oprit langa un hotel de trei stele. Nu avea rost sa ma cazez la unul de cinci doar pentru o noapte. Asa ca mi-am inhatat bagajul nu prea mare si am intrat in hotel, indreptandu-ma spre receptie. Acolo, o doamna draguta la infatisare si cu o talie zvelta mi-a dat cheia si drumul spre camera mea. Am intrat inauntru si m-am trantit pe pat, fara sa incerc sa-mi despachetez lucrurile. Oricum maine dimineata ma duc de aici, m-am gandit eu, inchizand ochii. Si am adormit asa, incaltata pe asternuturile de satin ale patului hotelului. **** -La revedere! spun eu si ies grabita din cladirea masiva. Ma indreptam spre un chiosc de ziare. Voiam sa-mi caut o locuinta. Asa ca am cercetat fiecare anunt din ziar, pana ce am gasit ceea ce cautam. Era o casa cu etaj disponibila la marginea orasului. Conform anuntului, cladirea era veche si trebuia sa apartina muzeului, dar un om necunoscut a cumparat-o cu multi ani in urma. Acesta a murit, iar casa a ramas fiului sau ce nu avea nevoie de ea. Ei bine, acum va fi a mea, zambesc eu, impachetand in graba ziarul. Cateva minute mai tarziu eram la usa casei, impreuna cu proprietarul. Am semnat niste acte neimportante pentru mine si am platit pe loc suma dorita. Scapand de omul acela, am intrat in casa, incepand sa o cercetez. Cu siguranta are nevoie de ceva modificari, m-am gandit eu, uitandu-ma putin dezgustata la mobila urata. Dar nu aveam timp pentru asta acum. Maine era prima zi de scoala. Si nu voiam sa ratez inceputul scolii. Inceputul noi mele vieti.[/size] i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Loving you - by Raphael Olivier - 13 Jun 2011, 21:32
RE: Loving you - by Ginny Anne Alden - 13 Jun 2011, 21:40
RE: Loving you - by Raphael Olivier - 13 Jun 2011, 21:52
RE: Loving you - by Eliza G. Blest - 13 Jun 2011, 22:14
RE: Loving you - by Raphael Olivier - 13 Jun 2011, 22:28
RE: Loving you - by Ginny Anne Alden - 13 Jun 2011, 23:23
RE: Loving you - by Eliza G. Blest - 14 Jun 2011, 00:07
RE: Loving you - by Fleur Delacour - 14 Jun 2011, 14:35