Another beginning
14 Jun 2011, 18:53
  • Iesira din nou in aglomeratia de pe straduta prafuita, fiind intampinati inca din primele clipe de un soare orbitor; razele plapande ii imbratisara din toate directiile, creandu'i mici probleme lui Robby.
    "-Putem sa ne grabim daca vrei" murmura Bell, discreta.
    Baiatul clatina insa usor din cap, cu o urma de zambet pe chip.
    "-E in regula" raspunse el, incet.
    Reusira in cele din urma sa scape de aglomeratie si sa ajunga la libraria din sat; era mai liniste inauntru, si - in mod surprinzator - mult mai liber.

"-Cred ca am sa'mi cumpar si eu ceva de citit" medita fosta cercetasa, indreptandu'se spre raftul de carti pentru adulti.
    "-Pai atunci ne intalnim la casa" chicoti Robby, indreptandu'se spre categoria de manuale scolase.
    Bell aproba usor din cap, si isi purta pasii spre raftul imens din partea dreapta a incaperii. Era mai mult ca sigura ca avea sa petreaca ceva timp pana cand se va hotari, asa ca grabi ritmul si ajunse mai repede fata in fata cu alegerea.

In cele din urma cumpara doua carti; una de dragoste, si o drama cunoscuta a unui vrajitor nou-lansat. Era chiar curioasa cu privire la continut, pentru ca se abtinuse sa nu citeasca de pe spatele copertii.
    "-Gata?" il intreba ea pe Robby, ajungand brusc in spatele sau.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Another beginning - by Bell Evans - 13 Jun 2011, 11:33
RE: Another beginning - by Robert Eric Smith - 13 Jun 2011, 15:55
RE: Another beginning - by Bell Evans - 13 Jun 2011, 22:04
RE: Another beginning - by Bell Evans - 14 Jun 2011, 18:53
RE: Another beginning - by Bell Evans - 25 Jun 2011, 12:30
RE: Another beginning - by Robert Eric Smith - 14 Jun 2011, 11:15
RE: Another beginning - by Robert Eric Smith - 15 Jun 2011, 10:48