Welcome to the game.
14 Jun 2011, 23:13 (This post was last modified: 20 Jul 2011, 13:18 by Robert Eric Smith.)
OOC: Shhht gurita, mie imi e frica de serpi Finna si in plus trebuia sa moara odata si-odata Finna.

• Robby chiar era bucuros ca searpele a murit, detesta serpii, chiar dinainte sa devina vampir, iar aceasta stare s-a amplificat de atunci.
    "-Da, cred ca l-am omorat." zise Desiree, zambind.
    "-Nu este nicio problema, ai iesit la o plimbare ?" intreba vampirul, simtind cum pielea delicata a Cercetasei isi pierdea din temperatura.
    Nu stia de ce, dar si el se simtea mai rece ca oricand, se simtea mai uman ca oricand, ii ingheta sangele in el,'Ce se intampla ?! Mi-e ... frig, in suflet !' gandi Cercetasul facand ochii mari. Din departare, se apropiau cinci Dementori, unul mai infricosator ca altul. Robby isi scoase din roba cu insemnele Cercetasilor bagheta din lemn magic de Cer si, rosti "Expecto Patronum", iar din varful baghetei sari un leut mititel, ce-i drept se simtea sleit de amintiri frumoase, dar cand il puse sa atace un Demetor, isi aduse aminte de intalnirea cu Frodo de pe Aleea Diagon fancand leul sa creasca considerabil.

Il n'y a rien près de verité.
[Image: loveiswhat.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Welcome to the game. - by Desiree Rose Goth - 14 Jun 2011, 11:33
RE: Welcome to the game. - by Robert Eric Smith - 14 Jun 2011, 23:13