Afternoon embrace
|
15 Jun 2011, 10:10
|||
|
|||
Melisse ii zambi lui Dess.
- Pai daca ma intrebai asta acum ceva timp, m-am nascut intr-un sat, parintii mei fiind in drum spre noua lor locuinta. Daca ma intrebi acum, m-am nascut in casa parinteasca, luata de unchii mei imediat la nastere. ii raspunse. Facu o pauza. Stia ca asta o nelamurea si mai mult pe Desiree si, poate, si pe ceilalti din compartiment. - Devoratorii erau pe urmele noastre si cum sora mea mai mare, Serena, a murit din cauza lor, la nasterea mea parintii mei adevarati m-au dat unchilor mei, cu care am plecat spre Berlin. Apele s-au linistit in timpul asta. Cand a fost sa fie, eu am fost chemata la Hogwarts, nu la Durmstrang. continua ea. Am aflat toate acestea si inca...multe, iarna trecuta, cand am fost cu Eveline la mormantul tatalui ei. Adica, ulterior, tatal nostru. Melisse se uita indiferent la cei din compartiment, incercand sa lase impresia ca ei nu ii pasa atat de mult de cele intamplate, insa noaptea aceea era cea pe care urma sa si-o aduca aminte toata viata. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|