Feel the pain behind your smile
15 Jun 2011, 17:21
  • Simti doar vag o durere surda in partea tamplei si o alta la spate; insa se smuci din stransoarea viperinei si o privi cu indiferenta. Se purta exact ca un copil. Ea, mareata Kennya, care se mandrea cu o maturitate iesita din comun, nu se putea compara nici macar cu un copil de cinci ani la capitolul maturitate. Si stia ca nu trebuia sa ii dea atentie; nu ar fi iesit nimic bun. In plus, simtea cum viperina astepta un raspuns din partea ei. Altfel de ce ar fi trantit'o de raftul acela de carti, starnind o larma infernala.

Se ridica si flutura usor bagheta; raftul se refacu in urmatoarele clipe, iar fosta cercetasa se indeparta de el. Se aseza la masa la care statuse si adineaori si isi privi dusmanul in fata. O privire rece, lipsita de orice importanta.
    "-Crezi ca daca ma trantesti de rafturi sau ma lovesti imi vei capta atentia? Nici macar aia nu o meriti; esti atat de imatura, incat nu poti sa te gandesti la alte moduri de a te face urmarita. Doar violenta; jalnic..atat de jalnic" murmura ea, incet.

O vazu doar cum ridica bagheta, pentru ca mai apoi sa sopteasca chiar ea o vraja scut; blestemul Kennyei o rata la milimetru, dar stia ca avea sa urmeze ceva mai rau. Insa nu ii pasa prea mult; ii ranise orgoliul, o facuse sa isi dea seama ca nu valora nimic in ochii sai. Nu mai mult decat o Devoratoare care ar fi facut orice ca sa iasa in evidenta.
    "-Nu dau doi bani nici pe propria viata; am pierdut ce aveam mai drag si acum nu am ramas decat cu simple amintiri. Mi'ai face un mare bine daca m'ai scapa de ea si probabil nu ai avea nici tu procese prea mari de constiinta - asta daca ai asa ceva" continua tanara, cu o voce limpede.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Feel the pain behind your smile - by Bell Evans - 15 Jun 2011, 17:21

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  ~Smile in your sleep~ Megan Mcbride 17 2,852 07 Mar 2011, 20:25
Last Post: Addie L. Crawford