You should listen to me
|
15 Jun 2011, 18:35
|||
|
|||
Stia la ce se refera Ema in legatura cu zilele de vara. Intotdeauna iesea din castel de parca ar fi fost atrasa de cineva.
"Am incercat sa-mi revin dupa noaptea aceea de karaoke." spuse aceasta razand. " O sa tin minte acea seara." Ema se uita la ea cu subinteles. Se distrasera cu adevarat atunci. "Cred ca pur si simplu am incercat sa ma bucur de momentele de vacanta. Desi la un moment dat incep sa ma plictisesc. Toata lumea pleaca la mare, la munte, prin alte tari. Dar eu raman aici." Ofta. Se lasa pe spate si privi cerul. Mintea ii zbura spre casuta ei. Mama ei probabil gatea sau facea curat, iar tatal ei statea si se uita la televizor cu volumul dat teribil de tare. Isi imagina camera ei. Spera sa fie neschimbata. Nu conta. Vara asta avea de gand sa se distreze cat putea de tare si poate va reusi sa o viziteze pe matusa ei. Asa macar va avea o calatorie in jurnal. "Cred ca vara asta va fi cea mai tare vara de pana acum!" spuse aceasta vesela. Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|