Afternoon embrace
|
16 Jun 2011, 13:21
|||
|
|||
Caitlin se gandi. Ii era oarecum teama sa se pronunte, deoarece credea in povestile cu 'ce gandesti, aia primesti' si in 'ce gandesti, se intampla pe dos' de asemenea.
" - Mi-ar placea sa fiu la Cercetasi..." spuse ea timid. " Mi-ar placea pentru ca deja cunosc pe cineva" zambi ea spre cele doua fete. " Dar eu nu sunt curajoasa din fire... Am momente in care mi se face frica destul de repede" Isi musca buza si isi pleca fruntea. Si-ar fi dorit atat de mult sa fie o Cercetasa. Sa aiba o noua familie. Banuia ca in orice casa ar fi, se va intampla ceva de genu', dar nu stia ce sa zica. Si poate ca Cercetasii aveau calitatile cele mai indragite de ea. Viperinii erau prea rautaciosi, Astropufii prea buni si poate cam usor de pacalit - nu avea nimic cu persoanele bune, le iubea, dar nu vroia sa traiasca cu frica ca va fi poate pacalita sa faca vreo prostie - , iar Ochii-de-Soim erau foarte destepti, iar ea nu avea genul acela de inteligenta din nastere. Ofta scurt si isi ridica privirea, zambind. Va fi bine, oricum va fi. Trebuie sa fie, nu? ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|