I don`t have the wish. The wish have me.
|
16 Jun 2011, 13:26
|||
|
|||
- Eu cautam un loc unde sa ma pot relaxa...tocmai m'am certat cu niste elevi de la Viperini si voiam o camera linistita. ii spuse astropufa.
Cand auzi de acea casa, Melisse observa ca nu se certase niciodata cu un viperin. Avea doar prieteni la casa aceea. Buni prieteni. Bineinteles ca erau si persoane mai greu de agreat, insa Mell nu prea intalnise si, mai bine, nu cunoscuse niciun viperin care sa isi merite intr-adevar acel titlu. Cine stie, poate chiar prietenii ei de la acea casa erau Devoratori, insa ea se simtea bine cu ei si asta conta cel mai mult. Lucrurile rele nu prea isi aveau locul in mintea lui Melisse. - La ora asta, camera de zi a Astropufilor e mereu agitata... continua Alice. Melisse isi dadu seama ca in orice casa, camera de zi e mereu agitata; si la ea la fel. Cercetasii se inmultira in ultimul timp atat de mult, incat unii nici nu mai aveau loc in camera de zi. Singurul moment al zilei in care Mell putea sta linistita in camera de zi a Cercetasilor era noaptea, tarziu, cand toti dormeau sau chiulirea de la o masa a zilei. - Pe tine ce te'a adus aici? intreba astropufa. Melisse medita putin asupra raspunsului: nici macar ea nu stia. - Urma sa merg in turnul Cercetasilor si am vazut usa aceasta. Nimic special. ii raspunse cercetasa. Am vrut sa vad ce este inauntru. Meilsse privea cum focul din semineu lua amploare, flacarile rosii arzand in cupola aceea maronie. - Uneori curiozitatea te face sa intrii in cele mai nasoale probleme. continua cercetasa. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|