Roses, memories and words <3
16 Jun 2011, 14:45
The end.

[Image: 2f09ifr.jpg]

Gata. Spun adio ... Clasei a opta. Este un sfarsit, probabil ca si un inceput , dupa cum se spune .. dar sentimentul acesta de melancolie totusi exista si inca cu o mare intensitate. Recunosc: nu au fost doar momente placute, au fost zile cu soare, altele cu nori pentru clasa noastra,dar acum la sfarsit de an nu ai cum sa nu regreti totul. Pur si simplu abia astazi am reusit sa sesizez ca patru ani au disparut mai repede decat credeam. Insa o parte buna tot exista in miezul problemelor: amintirile raman,fie ele bune,fie ele mai putin bune. Nu regret nicio clipa frumoasa petrecuta alaturi de colegii mei. Love Locurile pe care le-am vizitat impreuna, momentele prin care am trecut si toate nazbatiile mi-au ramas in suflet. Le urez succes tuturor si sper ca fiecare dintre noi sa intre la liceu unde si-a dorit.
8 ani,anii de gimnaziu: le spunem "La revedere!", dar nu inainte de o ultima clipa petrecuta ca o clasa: cea de astazi. [moment in care am fost uniti].
Va iubesc si va urez din nou succes tuturor. Sper sa ne mai intalnim cu totii la liceu.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Roses, memories and words <3 - by Rosalie Vivienne Alden - 16 Jun 2011, 14:45

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Just words... Ginny Anne Alden 41 11,825 23 Dec 2011, 16:14
Last Post: Ginny Anne Alden
  Memories. Candice Gomez 0 910 03 Feb 2011, 12:44
Last Post: Candice Gomez
  ~Feelings speak louder than words~ Rosalie Vivienne Alden 43 6,171 06 Dec 2010, 17:12
Last Post: Rosalie Vivienne Alden