Mixed emotions
|
16 Jun 2011, 17:34
|||
|
|||
Katherine isi ingropa chipul in palme. Momentan nu vroia sa o vada sau sa o auda pe prietena ei. O intelegea prea bine. Ii era rusine ca tipase la ea, avand in vedere faptul ca ar fi luat exact aceasi decizie ca si ea. Era greu sa lupti cu propriile sentimente. Isi ridica privirea. Pielea incepuse sa se inroseasca, insa Kate nu stia daca era din cauza presiunii mainilor sau o noua scena de plans. Isi baga mana la piept, rezultand cu o reactie ciudata a Kennyei si isi scoase de sub roba un mic medalion cu o pisica si o inima rupta in doua. Se juca putin cu lantul, uitandu-se printre lacrimi la pandantiv.
“Iti mai aduci aminte Kenn? Atunci cand ne-am pierdut in libraria aia plina cu carti pline de magie neagra si am gasit medalionul asta pe jos? Desi l-am luat din pura aventura, crezand ca e blestemat, pana la urma s-a dovedit a fi simbolul prieteniei noastre.” Se mai juca cateva clipe cu el si il pasa celeilalte viperine. Si acum isi aducea aminte cum se chinuisera o saptamana intreaga sa il rupa in doua. Numai faptul ca erau atat de secretive, ca pastrau acest lucru numai intre ele doua, ii dadea o valoare inestimabila. O vazu pe Kennya cum isi trase maneca de la mana dreapta mai sus si se incrunta. Acet gest se transforma in unul de mirare cand vazu cealalta jumatate la incheietura fetei, pus pe post de bratara. Se astepta sa-l poarte la ea, dar nu sa il si poarte. Katherine se pregati sa faca o gluma proasta te tema faptului ca nu il purta la gat. ![]() ![]() “We Slytherins are brave, yes, but not stupid. For instance, given the choice, we will always choose to save our own necks.” |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|