And your name is?
16 Jun 2011, 17:54
"Oh, te rog nu ma face sa rad. Nu prea sunt intr-o dispozitie prea bune, iar energia se duce repede. Tu ce cauti aici?"

Kennya se uita putin la cealalta fata si apoi incepu sa se uite in jur la miile de trofee. Nu stia de unde sa inceapa. Citi cateva litere placate cu aur pe o tablita din lemn si ofta. In felul asta nu ajungea nicaieri, iar ora tarzie o obosea peste masura. Statu putin pe ganduri si se hotara sa termine cat mai repede ce avea de facut. Deschise manualul exact la mijloc si citi printre randuri cateva paragrafe. Scoase de la spatele cartii un pergament si o pana si incepu sa scrie neglijent cateva date. Se mai uita din cand in cand la trofeele din apropiere, verificand numele castigatorilor si datele de nastere.

"Nu crezi ca este plictisitoare linistea asta? Nu ca mi-ar face placere sa port o discutie cu tine, dar in lipsa de alt lucru care sa-mi atraga atentia de la somn nu este. iar manualul asta nu isi face deloc treaba. In plus, ce faci aici la ora asta? Cum te cheama? Imi pari oarecum cunoscuta."

Kennya nu parea sa dea atentie daca fata de la ochi de soim ii dadea atentie sau se pregatea sa-i raspunda. Tocmai termina de scris trei randuri despre un fost sef de casa al astropufilor care se parea ca reusise sa scape Castelul de la un incendiu devastator. 'Ce pierdere de timp!' Nervoasa mototolii pergamentul pe care tocmai scrisese si il arunca undeva departe de cele doua. Deodata isi dadu seama de unde o cunostea pe fata si se intoarse pe calcaie cu viteza spre ea.

"Dumnezeule! Tu esti sefa de casa a celor de la ochi de soim!!! Ce onoare ca rivale sa ne intalnim!" o spuse cu entuziasm, dar si o nota aproape invizibila de sarcasm.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
And your name is? - by Ema Snow - 14 Jun 2011, 21:18
RE: And your name is? - by Kennya Allen - 15 Jun 2011, 00:18
RE: And your name is? - by Ema Snow - 15 Jun 2011, 08:42
RE: And your name is? - by Kennya Allen - 16 Jun 2011, 17:54
RE: And your name is? - by Ema Snow - 16 Jun 2011, 23:00