An unexpected visit.
|
17 Jun 2011, 14:10
(This post was last modified: 17 Jun 2011, 14:12 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Lylith a convins`o pana la urma pe Jenn sa plece, dar Cercetasa avea altceva in minte.Ea vroia sa se duca sa`l caute pe tatal sau, dar nu vroia sa o bage si pe Lylith in necazuri.Mergand ele doua prin padure, Lylith vazuse niste ochi rosii in fata lor , privindu`le.
-Scoate`ti bagheta,ii spuse Jenn fetei, in timp ce si`o scotese si ea din buzunarul pantalonilor. -Arata`te, strigase Jenn. Dintre copaci iesise o silueta inalta, imbracata in negru.Jennifer se aproprie incet de ea, si se bucura cand vazu cine e. -Dolohov, ce cauti aici, ii spuse ea siluetei imbratisand`o. Stia ca Dolohov e o persoana buna, de cand il cunoscuse cu adevarat acum un an ,cand o ajutase ea pe Eveline. -Am venit sa te avertizez,stapanul te cauta, spuse el serios -Stiu.Stii cumva ceva de tatal meu? intreba ea sperand ca era bine. -Stai linistita, este bine, doar un pic ranit.Acum ar trebui sa ai grija de tine, spuse Dolohov. -Doar un pic ranit !! strigase Jenn.Daca pateste ceva nu stiu de ce sunt in stare!! -Calmeaza`te, ii spuse Dolohov. Jenn se intoarse spre Lylith, si vazuse ca avea pe fata o expresie de uimire. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|